Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi razlozi razvoda?

Fatalna Francuskinja na meti: Detektiv otkrio Bradovu vezu s Marion Cotillard

Brad Pitt filming with french actress Marion Cotillard on Hampstead Heath in London. The yet-to-be-named film is based around WWII. Brad Pitt filming with french actress Marion Cotillard on Hampstead Heath in London. The yet-to-be-named film is based arou
Foto: Promo
1/8
22.09.2016.
u 08:30

Angelini Jolie smetala je bliskost Brada Pitta i njegove kolegice na setu filma "Allied" pa je unajmila privatnog detektiva da joj prati supruga

Nakon što je medije preplavila vijest da je Angelina Jolie predala zahtjev za razvod braka od Brada Pitta, nagađanja o razlozima sve su brojnija, a jedno je najviše zaintrigiralo javnost. Spominje se da je braku Pitt-Jolie presudila druga žena koja je s Bradom nedavno snimala film “Allied”.

Riječ je o francuskoj glumici Marion Cotillard koja se, prema pisanju medija, našla u ljubavnom četverokutu. Naime, 40-godišnja glumica u ljubavnoj je vezi s glumcem Guillaumeom Canetom s kojim ima i sina Marcela, a uskoro navodno očekuju i drugo dijete pa strahuje da će aktualni događaji uništiti i njezinu vezu.

Problematična marihuana

– Marion i Guillaume su presretni i takvi navodi samo im štete. Marion to ne želi slušati i zbog takvih je priča jako uznemirena – rekao je član njezine obitelji. Glasina da je upravo Marion presudila Brangelini krenula je nakon što se naveliko govorilo o kemiji koja se između Brada i nje rodila na snimanju špijunskog trilera “Allied”.

Foto: Press Association/Pixsell

Film se počeo snimati u Engleskoj u veljači, a zbog toga su Marion i Brad putovali u Casablancu i na Kanarsko otočje. Zanimljivo je da je trailer za film objavljen istog dana kada i vijest o razvodu Angeline i Brada. – Nakon što su se uživjeli u uloge, kemija je bila opipljiva i na setu – otkrio je producent filma Robert Zemeckis.

Da je suprug vara, Angelina je navodno doznala nakon što je unajmila privatnog detektiva. Ipak, glumica je u zahtjevu za razvod braka kao osnovni razlog navela nepomirljive razlike. Ubrzo nakon toga u javnost je procurilo da Angelina više ne želi biti u bračnoj zajednici u kojoj je njezin suprug pred djecom najčešće pijan i pod utjecajem marihuane. Okidač su, pišu svjetski mediji, bile i sve češće svađe zbog djece te Bradovi napadaji ljutnje.

– Odluka je donesena zbog zdravlja naše obitelji – prenio je Angelininu izjavu njezin odvjetnik Robert Offer i dodao kako ona neće komentirati razvod. Rječitiji nije bio ni njezin suprug Brad Pitt koji je dao samo jednu izjavu.

– Ovo me jako rastužuje, ali sad mi je najbitnija dobrobit naše djece. Molim medije da im daju prostor koji zaslužuju u ovom teškom razdoblju – rekao je Brad za časopis People. Da mu se prijatelji razvode, George Clooney doznao je od novinara CNN-a koji su ga zamolili za komentar na ovu temu, a Clooney je umjesto odgovora u nevjerici gledao novinara i pitao ga šali li se. O razvodu se oglasio i Angelinin otac, glumac Jon Voight.

– Ne znam puno o tome, ali siguran sam da je riječ o nečem ozbiljnom. Zabrinut sam za Angie i djecu, nadam se da ću ih ubrzo vidjeti – komentirao je Voight. Neki mediji spominju da je Angie naljutio i Pittov posjet Šibeniku jer su neposredno prije njegova posjeta Hrvatskoj i počeli ozbiljno raspravljati ima li njihov brak smisla. Njihovi prijatelji kažu da je Brad bio uvjeren kako je ideja o razvodu samo Angelinina prolazna faza, no prevario se.

Dvije kobne bračne godine

Podsjetimo, Angelina i Brad zajedno su bili 12 godina, a u kolovozu su obilježili drugu godišnjicu braka.

Zajedno imaju šestero djece, troje posvojene (15-godišnjeg Maddoxa, 12-godišnjeg Paxa, 11-godišnju Zaharu) te troje biološke (10-godišnju Shiloh te osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne), a njihova majka sada traži skrbništvo nad njima dok bi otac zadržao pravo posjeta.

>> 'Čuvaj se senjske bure i šibenske cure': Za krah Brangeline kriva misteriozna plavuša?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije