Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Farmeri upoznali svoje dame, a već je pao i prvi poljubac: 'Spontano je bilo'

Foto: RTL
1/16
13.09.2023.
u 20:00

Temperaturu je dodatno podigao prvi zajednički tulum sezone na kojem su se neki ljubili, a neki tračali pa čak i plesali na stolovima!

U novoj epizodi showa "Ljubav je na selu" nastavljaju se brzi spojevi, a red je na Radoslava, Stjepana, Ivana, Branka i Antu. Na dolazak dama baš nitko nije ostao imun, a i oni najpričljiviji su ostali bez teksta kad su vidjeli njihove modne kombinacije, frizure i čuli očekivanja. Kandidatkinje su farmere pošteno izrešetale pitanjima o prošlim vezama, ljubomori, novcu i srodnim dušama, a neke su čak i zapjevale kako bi ih impresionirale! Temperaturu je dodatno podigao prvi zajednički tulum sezone na kojem su se neki ljubili, a neki tračali pa čak i plesali na stolovima!

Prvi večeras u brzim spojevima je gospodin Radoslav, a njemu su brzo pristigle njegove dame na upoznavanje, a među njima i svima dobro poznata iz prijašnjih sezona - Ines.

VEZANI ČLANCI

- Inesku sam vidio iz noćnih klubova i provoda po Splitu i po Kaštelima - rekao je odmah Radoslav koji za sebe traži ženu koja je "slična njemu, samo normalna".

On je svoje dame pitao zašto su se prijavile u show, ali i što vide u njemu.

- Kod Radoslava me privuklo što je ambiciozan, što voli putovati i što nudi lijep život. Tko ne bi lijep život - rekla je Ines o svom farmeru.

Radoslav je odmah bio iskren prema Kati (64) i rekao joj da mu je simpatična i draga žena, ali da on ipak traži malo mlađu. Isto tako, rekao je da ni Gordana nije ono što traži.

Foto: RTL

- Ne zamjeram. Ja sam to znala. Ja sam duhovno razvijena. On ima bogatstvo, ima sve, ali nema duhovnosti, živi u onome svijetu. I sad sam rekla: Bože, ja ti ga stavljam na put, promijeni tog čovjeka - ispričala je kasnije Kata. 

A svoje dame sljedeći je upoznao Branko.

- Ja sam se prijavio najviše zbog braka - bio je iskren prema dama Branko pa je rekao i da od žene očekuje "poštivanje i iskrenost". 

Antoniji (69) je priznao da mu je ona na prvom mjestu za sada. 

- Ne smatram da je ljepotica, ali ima dobro srce i dobru dušu - rekao je. Na kraju, priznao je da Bernardu ne bi želio na farmi.

Ivan je sljedeći upoznao svoje dame, a Tihana, Samanta i Antonija su mu se jako svidjele.

- Meni izgled toliko nije bitan, ja volim kad je netko takav, što da ti kažem baš mi se cura svidjela - rekao je o Tihani.

Stjepan je idući dočekao dame, a među njima i Bahru koja je priznala da joj se učinilo kako nije impresionirala Stjepana.

- Ja sam mu to iščitala iz očiju, iako to nije rekao - kazala je.

Foto: RTL

- Meni treba neka žena, ona ima svoj stan, ja imam svoj. Prstene neću kupovati, mislim mogu, ali meni ne treba netko da se ja ženim. Mi možemo biti zajedno - priznao je Stjepan.

Posljednji je dame upoznao Ante, koji je priznao da Irena nije "njegov đir". - Nije me ništa u njoj privuklo, nije mi legla onako na prvu, iako ne mislim da je loša cura - rekao je.

A ni Klara (37) nije prošla najbolje kod njega. - Sve luđe od luđega. Glupa, tupa, neupotrebljiva. Idemo dalje - kratko je komentirao Ante. A nije mu se svidjela ni Jasmina koja ga je odmah upitala za njegove duševne vrijednosti.

- U samom startu me satrala u mozak, ja ne mogu tako funkcionirati - komentirao je na kraju Ante.

Na kraju su se svi zabavili zajedno uz piće i glazbu, a pao je i prvi poljubac između Branka i Ruže. 

- Spontano je došlo i dogodilo se i dogodit će se opet - komentirala je Ruža.

VIDEO Ekipa filma ispred ‘policijskog šatora’ s građanima pokušala otkriti ubojicu ‘Djevojčice sa žigicama’

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romobil
07:59 14.09.2023.

Za Pulitzera....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije