Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Marija proglasila Anamariju novom gazdaricom Farme

farma
Foto: PR FOTO
1/12
21.09.2015.
u 22:14

– Super se osjećam kao pobjednica. Drago mi je što sam ostala, da vidim kako ću dalje. Iznenadila sam se. Nisam očekivala da na ovoj farmi mogu ja biti nešto lijepo. Hvala joj puno! – kazala je Anamarija koju čekaju novi, nepoznati izazovi

Nakon dvojice muškaraca, na red je došlo da ženska ruka zavlada farmom i prema Marijinoj volji Anamarija Džambazov nova je gazdarica farme. – Super se osjećam kao pobjednica. Drago mi je što sam ostala, da vidim kako ću dalje. Iznenadila sam se. Nisam očekivala da na ovoj farmi mogu ja biti nešto lijepo. Hvala joj puno! – kazala je Anamarija koju čekaju novi, nepoznati izazovi.

No, odabir Anamarije za gazdaricu nekim je farmerima teško pao. Najglasnija među njima bila je Blaženka koja je prvo za stolom kazala: – Vrijeme će pokazati! – a kasnije je jasno iskazala svoje negodovanje.

– Sve se više počinjem pitati ima li ovo smisla. Nekako ovo kao da više nema veze ni s farmom ni s dobrim farmerima, nego, eto, neka se događa neki show! Farma bi trebala promijeniti ime, ne u Farma već u Show Anamarije! – zaključila je Blaženka naglasivši kako smatra da im se Marija ovime htjela osvetiti na neki način. Naglasila je još kako će poštovati Anamariju kao gazdaricu, ali neće "tolerirati nadobudnost jedne balavice!"

– Neminovno je da nisu svi sretni što je Anamarija postala novi gazda. To je bilo za očekivati. Nadam se da će vladati pravedno i da je skupila zrnca mudrosti i da će odlučivati po savjesti – komentirala je Kristina ovotjedni izbor gazde, a Roman je dodao: – Sigurno će biti i svađa i smijeha. Svega će biti. Poznajemo tu malu, ona voli show, pa mislim da će biti show.

Kao i svakoga tjedna, na farmu je stigao i Mentor Joža kako bi odredio tjedne zadatke farmerima. Najprije im je prigovorio za prašinu u kući koju treba obrisati, a potom u obilasku zajedno s gazdaricom Anamarijom najavio da će osim novih životinja, ovoga tjedna dobiti i plastenik, a farmeri će morati pripremiti za nj teren. Farmeri su još dobili za zadatak ograditi nadstrešnicu za drva, dezinficirati štalu, obrati povrće te ukiseliti ciklu. – Bit će jako naporno. Dobila sam jako puno zadataka. Čak mi je bilo sumnjivo zašto baš dok sam ja gazdarica. Vjerujem da ćemo uspjeti, ali jako teško – zaključila je Anamarija nakon obilaska.

Iako muški dio tima stalno govori kako su žene te koje potenciraju svađu, upravo je jedan od njih izazvao žustru raspravu. Za vrijeme ručka, Ivica se šalio s Mirianinim mužem nazivajući ga ''papučarem koji kuha ručak'' što Miriani i nije baš najbolje sjelo te je povrijeđeno izašla iz prostorije da bi se na kraju Ivica posvađao i s Kristinom koja mu je pokušavala objasniti da je prešao granice. – Da svatko od nas ima karakter kao ova kravica, mi bismo tu sretno i veselo živjeli – kazala je Miriam. Nakon razgovora, njih dvoje su ipak zakopali sjekire. – Ja sam osoba koja se zeza na tuđi račun jednako kao i na svoj. Ne smatram da sam uvrijedio Miriam ni s čim – rekao je Ivica.

Trećim tjednom Anamarija je postala prva gazdarica na farmi. Hoće li ostali farmeri slušati njezine naredbe ili će biti nekih prigovora, ostaje nam vidjeti. – Ako nešto ne budu htjeli napraviti, ja ću sama obaviti. Želim pokazati svima da bez obzira na to koliko imam godina i bez obzira na moj stil oblačenja, ponašanja, da ću biti izvrsna gazdarica s ovoliko zadataka – izjavila je Anamarija te dodala: – Odlično je kad ti imaš tu moć kada možeš odrediti tko će biti tko, tko će raditi što i gdje i sviđa mi se što mogu reći: Ti ćeš biti sluga! Nije da se iživljavam, ali sviđa mi se ta moć da nekoga mogu izbaciti s farme!

>>Ispala 'farmerica' Marija Prekodravac, unatoč šamaru, o Anamariji misli sve najbolje

>>Marija nakon dvoboja napustila Farmu!

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
22:19 21.09.2015.

ovo je stvarno dno i lakrdija umjesto da ju istjerate u tri krasne ona je gaxdarica bolje da ukinete tu glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije