Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u trudnoći

Fani Stipković vratila se u Hrvatsku i u kratkom topu pokazala trudnički trbuh: 'Koliko si slatka'

Foto: Instagram
1/10
28.06.2023.
u 15:51

Nakon objave sretnih vijesti novinarka se iz Španjolske zaputila na rodnu Korčulu

Naša sportska novinarka s madridskom adresom Fani Stipković (40) početkom mjeseca svoje pratitelje na društvenim mrežama iznenadila je viješću da je trudna. Svoje prvo dijete čeka s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom (55). 

Nakon objave sretnih vijesti novinarka se zaputila na rodnu Korčulu gdje je pozirala u Veloj Luci na klupi, a iza nje prostirao se prekrasan pogled na more. Novinarka je bila odjevena u ljetni plavi kompletić suknje i topa koji joj je otkrio trudnički trbuh. 

"Koliko si slatka", poručila joj je među prvima naša sportašica Sandra Perković. "Ljepotica naša", "Prekrasna", "Prekrasan pogled, a i ti si", pisali su brojni. 

Fani se nedavno pohvalila da je trenutno u 20. tjednu trudnoće.

Inače, Fani već godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je i upoznala svog novog partnera, a nije poznato hoće li zbog njegova novog poslovnog angažmana i ona se preseliti u Meksiko. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

VEZANI ČLANCI

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca. - Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi – naglasila je u intervjuu voditeljica i sportska novinarka Fani Stipković.

"Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojim partnerom Fernandom Hierrom, a kojom je obznanila javnosti da je trudna. 

VIDEO Marko Kutlić o dojmovima nakon nastupa

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
17:02 28.06.2023.

Slikati se s trbuhom nije nimalo sexy...poput starih baba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije