Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša sportska novinarka

Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti i ponosno pokazala trudnički trbuščić

Foto: Instagram
1/22
13.06.2023.
u 18:18

Tjedan dana nakon vijesti o trudnoći, novinarka je podijelila još jednu svoju fotografiju. Na ovoj fotografiji novinarka je pozirala na ulicama Madrida u ružičastoj uskoj haljini koja je pratila njezine trudničke obline, a u rukama je držala i svog psića.

Naša sportska novinarka s madridskom adresom Fani Stipković (40) prošlog je tjedna svoje pratitelje na društvenim mrežama iznenadila novom objavom. Naime, Fani često pohvali svojom isklesanom figurom, a s obožavateljima dijeli i kako vježba. No, ovoga puta otkrila je da je trudna.

"Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojim partnerom Fernandom Hierrom

Sada, tjedan dana nakon ove vijesti, Fani je podijelila još jednu svoju fotografiju. Na ovoj fotografiji novinarka je pozirala na ulicama Madrida u ružičastoj uskoj haljini koja je pratila njezine trudničke obline, a u rukama je držala i svog psića.

''Kako si mi nedostajao Madrid'', napisala je u opisu fotografija.

Inače, Fani već godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je i upoznala svog novog partnera, a nije poznato hoće li zbog njegovog novog poslovnog angažmana i ona preseliti u Meksiko. O svom ljubavnom životu ne priča često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

VEZANI ČLANCI:

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca. - Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi – naglasila je u intervju voditeljica i sportska novinarka Fani Stipković.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije