Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se NA INSTAGRAMU

Fani Stipković blagdane provela u posebnom društvu: 'Uz najbolji poklon'

Foto: Instagram
1/14
26.12.2023.
u 19:45

Fani se družila sa suprugom Fernandom Hierrom i sinom. Fani i Hierro su na glave stavili prigodne božićne kape, dok su svojeg sina obukli i u božićnu odjeću s motivom Djeda Mraza.

Naša sportska novinarka Fani Stipković (41) početkom studenog je postala mama malenog Nicolasa Valentina kojeg je dobila sa suprugom Fernandom Hierrom (55). Fani je sada otkrila i da je to društvo u kojem je provela blagdane. Naime, novinarka je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je pozirala u društvu supruga i sin i to prigodno odjevena i ispred jelke. 

- Sretan Božić uz najbolji poklon - napisala je novopečena mama. Fani i Fernando su na glave stavili prigodne božićne kape, dok su svojeg sina obukli i u božićnu odjeću s motivom Djeda Mraza. Njezini obožavatelji oduševljeni su slatkom fotografijom te su cijeloj obitelji poželjeli lijepe i sretne blagdane.  Na storyjima je također pokazala kako je ukrasila dom, a posebno se istaknulo božićno drvce koje je okitila plavim kuglicama i mašnama. 

 

Podsjetimo, Fani i Hierro vjenčali su se u rujnu u Meksiku, na intimnoj ceremoniji sa samo 12 uzvanika, a maleni Nicolas na svijet je stigao u meksičkom gradu Guadalajari. Inače, Fani je ovo prvo dijete, dok njen suprug Fernando Hierro iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Fani je i ranije objavljivala obiteljske fotografije,a tako je otkrila i da je rodila. Naime, novinarka je tada na društvenim mrežama pored fotografija napisala.

- Život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom - poručila je nakon poroda te otkrila da je rodila u 6:48 sati.⁣

Fani tijekom posljednjih mjeseci nije krila koliko uživa u trudnoći te je pokazala da je ove trenutke odlučila odugovječiti na brojnim fotografijama. Sportska novinarka početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani je tada podijelila ove vijesti snimkom sa svojim partnerom na Instagramu.

VEZANI ČLANCI

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je tada, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić. Na svojim društvenim mrežama otkrila je i da čeka dječaka, a ostale detalje ipak je sačuvala za sebe do sada. Fani je godinama živjela i radila u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

VIDEO Naša glumica nakon razvoda proslavila prvi zajednički Božić s novim partnerom

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije