Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na razočarenje mnogih

Evo zašto se Jessica Alba nikad neće skinuti gola na filmu

jessica alba
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
07.05.2014.
u 11:41

Odgojena kao katolkinja, glumica kaže kako je imala samo dva dečka u životu, od kojih je jedan njen sadašnji muž Cash Warren

Hollywoodska glumica Jessica Alba kaže kako se nikad neće skinuti gola na filmu.

– Ne želim da mi baka i djed vide grudi. To je razlog. Bilo bi čudno za Božić – kaže 33-godišnja Alba.

Odgojena kao katolkinja, glumica kaže kako je imala samo dva dečka u životu, od kojih je jedan njen sadašnji muž Cash Warren.

Prije njega, tri godine je bila zaručena za kolegu iz serije NCIS Michaela Weatherlyja. Razlika od 12 godina presudila je među njima, a Alba otkriva kako je bila djevica prije nego što je sa 19 godina upoznala Weatherlyja.

– Veze mogu biti teške. S Michaelom nisam imala uvijek pravo glasa, a bio je i mnogo stariji – objašnjava.

Nakon braka koji traje već šest godina i dvije kćeri, Alba kaže da je najlakši recept za bliskost u braku – maženje svake večeri.

>>U grudnjaku kao anđeo osvete: Je li ovo njeno najvatrenije izdanje?

Komentara 3

QQ
qqriqrac
12:57 07.05.2014.

Bravo Jessica!

RI
Rizlman
15:01 07.05.2014.

Pa skinula se gola u filmu The Killer Inside Me. I to ne samo da se skinula gola nego je s Casey Affleckom odglumila takvu brutalnu scenu sexa da sam ja nešto brutalnije vidio samo u filmu Irecersibile u onoj sceni sa silovanjem Monice Belucci. Prema tome nemam pojma o čemu se bunca u ovom članku? Naravno da se neće skinuti gola kao one "glumice" u pornićima, to valjda nije ni potrebno spominjati.

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
14:30 07.05.2014.

samo 2 dečka na duge staze...a sve ostalo su bile avanture za jednu noć...hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije