Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pippa konačno otkrila

Evo zašto je njena stražnjica zasjenila kraljevsko vjenčanje!

pippa middleton
Foto: Dwayne Senior/News Syndication/PIXSELL
1/3
27.02.2014.
u 12:23

U dugoj bijeloj haljini Alexander McQueena, djeveruša Pippa Middleton savršeno je nosila haljinu, koja je "obgrlila" na svim pravim mjestima.

Kraljevsko vjenčanje Kate Middleton i princa Williama mnogima je i dalje urezano u sjećanje, a osim mladog para, glavna zvijezda bila je Kateina sestra Pippa Middleton i njena stražnjica.

U dugoj bijeloj haljini Alexander McQueena, djeveruša Pippa savršeno je nosila haljinu, koja je "obgrlila" na svim pravim mjestima.

- Kao što sam saznala kasnije, priznanje ima svoju dobru i lošu stranu, ali, ako mogu tako reći, i pozadinsku - rekla je Pippa.

Također je priznala kako je haljina sjajno pristajala.

- U retrospektivi, ta haljina možda mi je stajala i predobro - dodala je Pippa.

>>Lijepo oblikovanu stražnjicu Pippa ima zahvaljujući pilatesu

Foto: Boris Roessler/DPA/Pixsell

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
12:58 27.02.2014.

uz dobar grah uvijek se nađe lufta...

AM
amarila
20:05 27.02.2014.

Ova se sama sebi divi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije