Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska novinarka

Evo kako izgledaju roditelji Fani Stipković: Napokon pokazala pravu obiteljsku idilu

Foto: Instagram
1/68
31.12.2023.
u 13:00

Fani Stipković pokazala je na društvenoj mreži Instagram kako izgledaju njezini roditelji, a oni su je posjetili u dalekom Meksiku kako bi zajedno proslavili blagdane.

Sportska novinarka Fani Stipković već godinama živi u predivnoj Španjolskoj, a nedavno se sa suprugom i sinčićem preselila u Meksiko zbog poslovnih obaveza. Nekoliko tjedana unazad lijepa plavuša je na svijet donijela dječaka kojega su nazvali Nikolas, a ona i Fernando Hierro otad svoju sreću ne skrivaju ni na društvenim mrežama. Njezini roditelji posjetili su ih u dalekom Meksiku te se na Instagramu pohvalila fotografijom i napisala: - Mama i tata – te je dodala emotikon srca. Stipković ih je fotografirala za stolom nakon ručka, dok su roditelji pozirali zagrljeni.

Podsjetimo, Fani Stipković i Fernando Hierro, inače bivši španjolski nogometaš vjenčali su se uoči rođenja njihova sina Nikolasa. Ondje su se preselili upravo ove godine kada je on postao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj ceremoniji sa samo 12 uzvanika. Bračni par je svoju ljubavnu priču u početku skrivao od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili u finalu Davis Cupa. Nakon toga su potvrdili da su par. Zanimljivo jest to da se Hierro od bivše supruge Sonije Ruiz razveo nakon 28 godina braka, a zajedno imaju dvoje djece – sina Alvara i kći Claudiju. 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Fani je i ranije objavljivala obiteljske fotografije, a tako je otkrila i da je rodila. Naime, novinarka je tada na društvenim mrežama pored fotografija napisala. - Život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom - poručila je nakon poroda te otkrila da je rodila u 6:48 sati. Fani tijekom posljednjih mjeseci nije krila koliko uživa u trudnoći te je pokazala da je ove trenutke odlučila odugovječiti na brojnim fotografijama. Sportska novinarka početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani je tada podijelila ove vijesti snimkom sa svojim partnerom na Instagramu.

 

1/14

 

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je tada, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić. Na svojim društvenim mrežama otkrila je i da čeka dječaka, a ostale detalje ipak je sačuvala za sebe do sada. Fani je godinama živjela i radila u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

 

VIDEO: Preminuo legendarni televizijski novinar i urednik Obrad Kosovac

Komentara 2

T2
Tomo_20
19:08 31.12.2023.

Majko mila tko je pa ona???

SA
sasoon
16:11 31.12.2023.

A što je od lica napravila…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije