Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pet godina

Evan Rachel Wood i Jamie Bell obnovili svoju romansu

evan rachel wood
pixsell
08.11.2011.
u 10:18

Glumački par bio je u strastvenoj vezi 2006. kad su se zbližili na snimanju filma. Prekinuli su godinu dana poslije, no nedavno su obnovili svoju romansu.

Američka glumica Evan Rachel Wood koja se brzo penje na ljestvici najpopularnijih hollywoodskih glumica, vratila se svojoj bivšoj ljubavi, britanskom glumcu Jamieju Bellu koji se proslavio glavnom ulogom u filmu "Billy Elliot".

Par je prije pet godina bio u strastvenoj i turbulentnoj vezi koja je nije dugo trajala, no čini se da ljubavne iskre nisu ugasnule jer su jučer viđeni kako zagrljeni šeću ulicama Los Angelesa.

– Jako sam sretna s Jamiejem – izjavila je 24-godišnja glumica u posljednjem intervjuu. Proslavila se ulogom u filmu "Hrvač", kasnije je uslijedila odlična uloga u seriji ''Mildred Pierce'' u kojoj je maestralno odglumila zlobnu kćer Kate Winslet, a George Clooney angažirao ju je u svom posljednjem filmu ''Martovske ide''.  

Prošle godine bila je u vezi s pjevačem Marilynom Mansonom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije