Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavno gugutanje

Eva Longoria i Zac Efron očijukali u VIP loži tijekom utakmice

eva (1)
Foto: Pixsell
1/11
04.11.2011.
u 17:45

U VIP ložu došla je s Victorijom Beckham i njezinom četveromjesečnom kćeri Harper, ali Evinu pozornost ubrzo je zaokupio glumac Zac Efron s kojim je gugutala svih 90 minuta.

Eva Longoria odlično se provela na nogometnoj utakmici LA Galaxyja i New York Red Bullsa. U VIP ložu došla je s Victorijom Beckham i njezinom četveromjesečnom kćeri Harper, ali Evinu pozornost ubrzo je zaokupio glumac Zac Efron, s kojim je gugutala svih 90 minuta.

Prije nego se prepustila šarmu mlađahnog kolege, glumica je uživala držeći u naručju malu mezimicu svoje bliske prijateljice. "I ja želim biti mama", kao da je mislila dok je sa sjajem u očima promatrala slatku djevojčicu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:36 04.11.2011.

gugutala je i ociukala? ajme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije