Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dama u nevolji

Emmu Thompson zamijenili za muškarca dok se kupala gola

'British actress Emma Thompson arrives for the Premiere of her latest film \' An Education\', directed by Lone Sherfig (out of camera range) in Leicester Square, London, on October 20, 2009.  AFP Phot
'MAX NASH'
15.01.2012.
u 15:59

Moji susjedi u Škotskoj obavijestili su policiju o uljezu koji se kupa gol na mom imanju. To sma bila ja, priznala je slavna glumica.

Slavna britanska glumica Ema Thompson (50)  otkrila je jednu od najvećih neugodnosti u svom životu. Naime, prošle godine dok se kupala u jezeru na svom velikom imanju u Škotskoj iznenadio ju je posjet policije.

- Susjed im je dojavio da jedan muškarac uznemirava okolinu kupajući se gol u jezeru. Htjela sam u zemlju propasti, kroz smijeh je ispričala Ema.

To sam bila ja. Nisma mogla vjerovati da moje grudi izdaleka izgledjau toliko male da su me zamijenili za muškarca. Htjela sam podiguti haljinu i pokazati policajcu da ipak nisu toliko loše, našalila se glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije