Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Emma Watson proglašena najbolje odjevenom ženom na svijetu

emma watson
pixsell
03.05.2011.
u 12:31

Mlađahnu britansku glumicu časopis Glamour proglasio je ženom s najviše stila, a na drugom je mjestu Cheryl Cole

Iako je teško za povjerovati, prema izboru magazina Glamour mlada britanska glumica Emma Watson prva je na njihovoj ljestvici najbolje odjevenih žena. Na drugo mjesto zasjela je još manje uvjerljiva. uvijek modno dosadna i bezlična Cheryl Cole, a na trećem je još bezličnija i neiskusnija Kristen Stewart. Uvijek odvažna Rihanna našla se tek na šestome mjestu, a zanosna Beyonce na dnu je ljestvice kao i ekstravagantna Lady Gaga.

Dugonoga Blake Lively, kojoj svaka haljina stoji kao salivena, na osmom je mjestu. Vrlo je teško povjerovati da malokrvna i bljedunjava Emma Watson ima više stila od fatalne tračerice.

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:01 03.05.2011.

Neka malo svjezine,....dosta je bilo ovih starih kiselih.

QU
queen
16:57 03.05.2011.

genije od članka po čemu je to Emma bljedunjava i bezlična?? To što nije prekvarcana i nema umjetne sise i gu****, ne čine ju bljedunjavom.... Preslatka je, pristojna i ne ispada joj svako malo bradavica iz \"kreacija\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije