Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio o tragediji

Emir Hadžihafizbegović shrvan: Želim se sresti s obitelji Kuduz

emir Hadžihafizbegović
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
1/6
15.10.2014.
u 17:38

Glumac Emir Hadžihafizbegović progovorio je za portal sbplus o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala 63-godišnja žena iz Zagreba, dok su dvije osobe teže ozlijeđene...

Glumac Emir Hadžihafizbegović progovorio je za portal sbplus o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala 63-godišnja žena iz Zagreba, dok su dvije osobe teže ozlijeđene.

Nakon što je hitno operiran u novogradiškoj bolnici, jučer je premješten na daljnje liječenje u Slavonski Brod. Prema pisanju portala, Emir je potpuno shrvan zbog svega. Ipak, kratko je dao svoju prvu izjavu nakon tragedije.

– Prije svega, ispričavam se zbog nerazgovijetnosti. Kazali su mi da je uzrok tome stanje postoperativnog šoka. Prije nego bilo što kažem, želim izjaviti sućut obitelji gospođe Anice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojoj glavom jest da je to nešto što me jako potreslo, ali nažalost, ja nemam nikakvu sliku ispred sebe, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim se umanjuje bol porodice koja je izgubila jednog svog člana, izjavio je Emir. – Nakon sućuti, želim se zahvaliti svima koji su se javili mojoj obitelji i meni otkad sam u mogućnosti čuti ih, te posebno želim zahvaliti svim doktorima i medicinskom osobu, i u Novoj Gradiški i ovdje u Slavonskom Brodu, na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema meni. Želim dodati da generalni osjećaj koji vlada mojom psihom jest beskrajna potreba da se sretnem s obitelji Kuduz, i drugo, da se u cijelosti rasvijetle okolnosti pod kojima se nesreća dogodila, rekao je Hadžihafizbegović tihim glasom.

Foto: Ivica Galoić/Pixsell

>>Emir Hadžihafizbegović usmrtio majku poznate manekenke

>>Supruga Hadžihafizbegovića: Emir je u dubokom šoku

Komentara 12

OS
osica
18:06 15.10.2014.

"Tko sam ja ikome sudim"? Žao mi je obitelji kojoj se dogodila ova nesreća, a žao mi je i čovjeka koji je spletom nesretnih okolnosti to prouzročio i dio je te nesretne priče. Vjerujem da je i njemu mu je jako teško.

MA
matador007
18:09 15.10.2014.

Naravno da nije na nama da sudimo.Mi samo komentiramo.Radimiru Čačiću mnogi od nas bi bili i presudili zbog nesreće koja je imala smrtni ishod.Licemjerni smo do zla boga.

DR
dragica949
10:56 16.10.2014.

Nabacite se kamenom vi koji nikad niste sjeli umorni za volan,koji nikad niste vozili prebrzo,ili pod utjecajem alkohola.Naravno da će Emir ići u zatvor,ali najveća mu je kazna njegova savjest. Od nje neće pobjeći do kraja života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije