Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PBZ Party

Emilija Kokić i Luka Bulić pjevali najveće eurovizijske hitove

The Platinum Card Party (1)
Foto: The Platinum Card Party
1/5
22.05.2013.
u 12:13

Program The Platinum Card Partyja bio je prožet najsjajnijim trenucima eurovizijskih natjecanja, koja su tijekom godina svog održavanja postala simbol europskog zajedništva i sinonim za poznate izvođače, hitove i dobru zabavu

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu 15 svibnja održan je deveti po redu svečani godišnji – The Platinum Card Party naziva "EUnight EUrope". Party koji je organizirao PBZ Card, izdavatelj American Express kartica na hrvatskome tržištu, zabavnim i ekskluzivnim programom posvećenim najvećim eurovizijskim hitovima obilježio je skorašnji ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Bogat program pod vodstvom Daniele Trbović i Olivera Mlakara privukao je više od tisuću uzvanika, korisnika najprestižnije The Platinum kartice, uključujući brojne poznate osobe iz poslovnog i javnog života.  

Program The Platinum Card Partyja bio je prožet najsjajnijim trenucima eurovizijskih natjecanja, koja su tijekom godina svog održavanja postala simbol europskog zajedništva i sinonim za poznate izvođače, hitove i dobru zabavu. Uzvanici su imali priliku uživati u retrospektivi najpoznatijih domaćih i stranih eurovizijskih hitova u izvedbi jedine hrvatske eurovizijske pobjednice Emilije Kokić, dok je imitacijama poznatih hrvatskih eurovizijskih uspješnica goste zabavio Luka Bulić. Poseban dio programa bio je nastup Platinum ABBA tribute benda, koji je oduševio prisutne spektakularnim izvedbama ove najpoznatije švedske pop grupe, koja je svoj prvi veliki uspjeh upravo i postigla pobijedivši na eurovizijskom natjecanju 1974. godine.

Osim eurovizijskih uspješnica, kojima smo potvrdili svoju pripadnost europskom krugu, party je prezentirao i druga bogatstva kojima Hrvatska ulazi u europsku obitelj. Tako su, između ostaloga, uzvanici mogli uživati u tradicionalnim hrvatskim kulinarskim delicijama prezentiranim kroz različite hrvatske regije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije