Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U braku su od 2019.

Emil Tedeschi i supruga Nika očekuju prinovu, poznat je i spol

Zagreb: Superkup ABA lige, KK Cedevita Olimpija - KK FMP
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
01.12.2021.
u 21:00

Za vezu Emila i 17 godina starije Nike, koja iza sebe već ima jedan propali brak i troje djece, doznalo se potkraj 2018. godine.

Emil Tedeschi i njegova supruga Nika Perenčević očekuju prvo dijete, javlja Story. Par koji se vjenčao prije dvije godine u luksuznom hotelu Bellevue na Malom Lošinj kako se neslužbeno doznaje, dobit će sina u ožujku sljedeće godine. Za vezu Emila i 17 godina starije Nike, koja iza sebe već ima jedan propali brak i troje djece, doznalo se potkraj 2018. godine, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je Tedeschi mlađi prekinuo ljubavnu vezu s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Ljubav s gotovo dva desetljeća starijom Nikom planula je brzo, a da je zaljubljen preko ušiju 23-godišnji Emil, sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija, povjerio je prijateljima otkrivši da je Nika jedna od rijetkih koja ga gleda kao osobu i ne promatra ga kroz prizmu imetka. To joj doduše nije ni potrebno jer je i sama dobro financijski potkovana jer njezin otac Mihajlo Perenčević ima suvlasničke udjele u hotelu Bellevue i svoje poslovno carstvo je razgranao iz Rusije preko Londona pa sve do Los Angelesa. Nika i Emil samozatajan su par i žive povučeno od medijske pozornosti i jedino gdje su ih fotografi imali priliku snimiti dosad su bile košarkaške utakmice. 

VIDEO Maja Šuput na udaru gledatelja zbog haljine: Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca

 

Komentara 6

DU
Deleted user
22:27 01.12.2021.

A baš ukinuli mjeru roditelj odgojitelj. Đabe si krečio.

BU
Budak
22:05 01.12.2021.

Tko je otac?

HU
Humbleandhonest
01:59 03.12.2021.

Što je tom liku? Toliko starija s troje djece? Nije bilo mladih i slobodnih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije