Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljica Hrvatske

Ema Gračan sprema se za svjetski izbor: 'Voljela bih ponoviti majčin uspjeh'

Foto: Instagram
1/8
06.12.2018.
u 20:00

18-godišnja Riječanka Ema Gračan, kći Danijele i Nenada Gračana, odnijela je pobjedu na izboru za Kraljicu Hrvatske.

Ne pada jabuka daleko od stabla. Dokazala je to i Ema Gračan koja je u srijedu navečer u Rovinju okrunjena  titulom Kraljice Hrvatske. Ema je tako nastavila koračati stopama svoje majke Danijele Gračan koja je proglašena Kraljicom Svijeta 1990. godine te je do danas ostala jedina Hrvatica koja je pobijedila na svjetskom izboru.

Ema se pobjedi nadala iako ističe da je konkurencija ove godine bila vrlo jaka. - Mislim da se svaka cura koja je došla na ovo natjecanje nadala pobjedi i željela ju. Sve su djevojke stvarno divne i postale smo prijateljice tako da mi je sve ovo bilo jedno baš lijepo iskustvo - kaže nam 18-godišnja ljepotica. Na finalnom izboru natjecalo se 12 kandidatkinja, a pored Eme titulu prve princeze ponijela je Sonja Lončar, dok je drugom princezom proglašena Klara Crishmanich. 

Pobjedu je Ema proslavila s ostalim natjecateljicama u poznatom rovinjskom hotelu Lone gdje se izbor i održao.  - Slavlje nije trajalo dugo jer me već iduće jutro čekalo slikanje i nove obaveze - govori nova Kraljica Hrvatske kojoj je na lenti prva čestitala upravo majka. 

Foto: Milan Bandić/Facebook

Ema je u lipnju ove godine proglašena kraljicom Jadrana, a podršku joj je tada, baš kao i sada iz publike pružala Danijela. - Bila je na izboru i pratila je proglašenje. Jako je ponosna i sretna. Rekla mi je da sam sve ovo zaslužila - otkrila nam je mlada Riječanka. Majka joj je najveća podrška, ali i uzor stoga ne krije da bih voljela da se ponovi povijesna pobjeda. 

- Voljela bih biti kao ona, majka mi je najveći idol, ali trenutno se ne zamaram njezinim uspjehom. Na svjetski izbor idem prvenstveno da se dobro zabavim i steknem nova iskustva - naglašava. U moru savjeta koje je dobila krenuvši u modni svijet mlada Ema posebno pamti savjet svoje majke. - Budi svoja i budi sretna - savjetovala joj je Danijela koja i dandanas zbog svoje manekenske građe plijeni pažnju gdje god da se pojavi. 

Danijela je u dugogodišnjem sretnom braku s trenerom Nenadom Gračanom, a nedavno je priznala da isprva nisu bili sigurni trebaju li svojoj nasljednici pružiti bezuvjetnu podršku kada je riječ o manekenstvu. – Dvoumila sam se! I suprug se dvoumio, pogotovo moji roditelji, nono i nona, nisu baš jako sretni, rekli su: "Pa sjeti se sebe".  Pa nisam ni ja imala neka loša iskustva, al' dok je ona dobra u školi, dok izvršava sve druge obveze, nemam ništa protiv – otkrila je nedavno Danijela koja s Nenadom ima još dvije kćeri, Lauru i Almu. 

Pred Emom su sad naporni mjeseci tijekom kojih će se pripremati za svjetski izbor. Kako kaže dane pred sobom iskoristit će za rad na sebi, treninge i brigu o svom izgledu.

Maturantica Opće talijanske gimnazije u Rijeci zbog izbora neće zanemariti ni školske obveze jer je tek nešto više od pola godine dijeli od donošenja važne životne odluke - odabira fakulteta. 

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

- Voljela bih upisati stomatologiju u Rijeci i jednog dana postati ortodont - otkriva vitka i visoka plavuša kojoj je titula Kraljice Hrvatske samo još jedan adut kojim će osvajati pripadnike snažnijeg spola. Svi oni odvažni i hrabri mogu krenuti u lov na ovu ljepoticu jer, kako nam priznaje, njezino srce još je uvijek slobodno. 

Pogledajte i tko su najveće Hrvatske zavodnice. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije