Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osobe od povjerenja

Elton John za kume sinu Zacharyju izabrao prijateljice - lezbijski par

elton
Pixsell
09.01.2011.
u 17:12

Urednici Ingrid Sischy i njenoj djevojci Sandy Brant pjevač najviše vjeruje, skupa ljetuju u Africi i slave Božiće

Elton John izabrao je kume sinu Zacharyju kojeg je njemu i njegovu suprugu Davidu Furnishu prije dva tjedna rodila surogat majka. Mogao je birati među poznatim osobama za kumstvo, ali on je izabrao svoje dvije najbolje prijateljice. Jedna je Ingrid Sischy, novinska urednica iz Škotske, a druga je njena lezbijska partnerica Sandy Brant. Izvor blizak Eltonu i Davidu rekao je: – Izabrali su osobe kojima mogu vjerovati da će se, u slučaju da se njima nešto dogodi, one doista dobro skrbiti o Zacharyju. Ingrid je Eltonova najbolja i najstarija prijateljica. Svi skupa ljetuju u Africi i svaki Božić zajedno u Los Angelesu. Jedino što je prije krstitki još na paru je da odluče hoće li njih dvije biti jedine Zacharyjeve kume. Naime, bave se mišlju da kumovi budu i neki članovi Davidove obitelji.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:58 09.01.2011.

Zamislite djecu koju odgajaju ti monstrumi ! Zapadna civilizacija u svom smrtnom hropcu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije