Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako tata kaže

Elton John: Moj će sin upoznati svoju biološku majku

elton john
pixsell
19.01.2011.
u 12:25

Britanski pjevač i njegov partner David Furnish složili su se da od svog tek rođenog sina Zacharyja neće skrivati majčin identitet

Elton John, britanska glazbena legenda, uvijek je bio osoba sklona iznenađenjima. Nakon što je na Božić sa svojim partnerom Davidom Furnishom postao tata malog Zacharyja, kojeg je rodila surogat-majka, Elton John ne prestaje govoriti o svom jedincu. Prvo je izvijestio javnost da se ne zna tko je biološki djetetov otac, on ili David, ali će njihov sin, bude li želio, imati mogućnost doznati to u budućnosti.

Plemeniti Elton izjavio je da će njegovo dijete znati za svoju biološku majku. On mu zasigurno neće skrivati identitet osobe žene koja ga je donijela na svijet, javlja britanski internetski portal Heart.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije