Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretan roditelj

Elton John i David Furnish žele što prije posvojiti još jedno dijete

elton john
Pixsell
01.01.2011.
u 16:41

Glazbenik i njegov partner David Furnish već razmatraju mogućnost da za dvije godine prošire svoju obitelj i opet posvoje.

Njegov sin Zachary star je tek tjedan dana, no Elton John i njegov partner David Furnish već razmišljaju o tome da posvoje još jedno dijete. Proširenju obitelji posebno se veseli Furnish koji ima dva brata, a Zachary bi brata ili sestru mogao dobiti za dvije godine.

Par navodno razmatra mogućnost da se i za drugo dijete koristi jajašcima iste žene i istom surogat-majkom kako bi djeca biološki bila povezana. Novopečeni roditelji, otkrivaju njihovi prijatelji, oduševljeni su novom ulogom.

– Dolazak sina smatraju blagoslovom, a David smatra da je važno da Zachary ne bude jedinac – kazao je prijatelj. Šuška se da će Elton i David i začeće drugog djeteta povjeriti kalifornijskom Centru za zamjensko roditeljstvo preko kojega su dobili i Zacharyja.

Kako su otkrili britanski mediji, 63-godišnji glazbenik u dokumentima o rođenju naveden je kao otac, a pet godina mlađi filmski producent kao majka dječaka koji je začet s pomoću jajašca jedne žene, a druga je iznijela trudnoću.

Ključne riječi

Komentara 25

BL
bluesbob
08:28 02.01.2011.

hotfishlake je napisao/la:

OB
-obrisani-
17:49 01.01.2011.

Одвратне, млохаве, болесне наказе ће уништити животе 2 здрава детета. Под нож маму вам ј... ненормалну!

OB
-obrisani-
17:37 01.01.2011.

bolesnici nad bolesnicima ,sijači HIV-a ,kako ih nije sramota mora da im je kokain ostavio trag u moždanim vijugama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije