Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna

Elton John i David Furnish neće otkriti svom sinu tko mu je otac

elton john
Pixsell
30.12.2010.
u 10:50

Pjevač i njegov životni partner odlučili su da je za njihova sina Zacharyja najpametnije da ne zna tko je od njih dvojice njegov tata jer žele im sin ne pravi razliku između njih.

Elton John i njegov životni partner David Furnish dogovorili su se da svom sinu Zacharyju, kojeg im je rodila surogat-majka, nikad neće otkriti tko je od njih dvojice njegov otac.

- Žele da ih Zachary promatra jednako i zato su donijeli odluku da ne otkrivaju sinu istinu - povjerio je prijatelj para. Šuška se da je 63-godišnji Elton želio biti donor sperme, no savjetovali su mu kako je ipak bolje da to učini 48-godišnji David jer je mlađi.

Pjevač i njegov partner objavili su da ne odustaju od posvajanja HIV pozitivnog dječaka Leva iz Ukrajine ,i ako ga ne budu mogli posvojiti, svakako će se financijski pobrinuti za njegovu budućnost.

Ključne riječi

Komentara 10

VO
VoxPopuli
11:58 30.12.2010.

Dakle to su jedina prava koja ima to dijete - da mu se osigura financijska sigurnost? Nema pravo znati tko mu je otac? Nema pravo znati niti tko mu je majka. Jedino što će znati je da su dva lika homoseksualnih sklonosti odlučila unatoč svim prirodnim zakonima, unatoč svim postojećim propisima o ljudskim pravima (UN Deklaracija o ljudskim pravima, EU Povelja o ljudskim pravima, Konvencija o pravima djeteta) igrati se roditelja (što u korjenu riječi nosi RODITI, a ne oteti) oteti mu svako pravo da sazna bilo što o svojim korjenima, o svojim precima, o svom identitetu. Ovo je klasična otmica. Ovo nisu ni Turci radili kad su otimali djecu za janjičare te brisali iz sjećanja djece svaku ideju o porjeklu.

DO
doktorica
12:43 30.12.2010.

Čisti užas

MR
MrsWindsor
21:10 30.12.2010.

Gdje su ljudska prava tog djeteta? Neće znati tko mu je otac, pa onda ni za majku koja ga je rodila? Eh jadno li je sve to!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije