Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make up virtuoz

Elton John ga je nasmijao do suza, a Naomi je ljepša nego na slici

Boris Čavlina (1)
Foto: B. Filić/PIxsell
1/3
22.03.2011.
u 21:01

Vizažist sa 25-godišnjim iskustvom svoje znanje prenosi u školi Ministarstvo ljepote

Svjetski poznatog make up artista Borisa Čavlinu teško je zateći u domovini, no jučer je nakratko skoknuo do Zagreba i svoje make up škole Ministarstvo ljepote kako bi uljepšao Ivanu Čuljak, pobjednicu natječaja za naslovnicu Kozmova idućeg kataloga.

Briljantna Jane Fonda

– U Ivani sam dobio predivno platno koje je bio užitak uređivati. Poanta je ovakvih projekata pokazati ženama da uz svakodnevna, mala ulaganja u sebe mogu izgledati sjajno i popraviti si dan – objašnjava vizažist sa 25-godišnjim iskustvom tijekom kojega je radio s imenima poput Naomi Campbell, Eltona Johna, Robbieja Williamsa i Jane Fonde. Upravo suradnju s vremešnom glumicom stavlja na vrh ljestvice najdražih.

– Jane ima briljantan karakter, intelekt i karizmu koji su mnogo važniji od šminke i odjeće. Jer, kad sve to skinete sa sebe, ispod se može naći obična ljuska, što nije slučaj s glumicom koja se voli našaliti i na svoj račun – otkriva Čavlina. Potvrdno kima glavom kako među zvijezdama postoje one s posebnim zahtjevima, no njihova imena ipak je odlučio zadržati za sebe.

– O teškom karakteru Naomi Campbell dosta sam čuo, no taj temperament dok sam radio s njom nisam osjetio. Naomi ima nadnaravnu ljepotu koja je u prirodi puno izraženija nego na fotografijama – opisuje Crnu panteru modnog svijeta.

Lažne zvijezde

Iskustvo ga je naučilo da žene koje previše zahtijevaju tijekom šminkanja time prikrivaju nesigurnost, a najproblematičnije su lažne zvijezde. Takva snimanja pohranjuje u kratkoročno pamćenje, dok ona s pjevačem Eltonom Johnom neće zaboraviti.

– Elton je najsmješnija osoba koju sam sreo, dok sam radio s njim, cijelo sam se vrijeme držao za trbuh od smijeha. Ima ludu energiju i užitak je raditi s njim jer nemilosrdno kritizira samoga sebe i druge – oduševljeno priča ugledni vizažist koji je make up školu u Zagrebu pokrenuo kako mladi ljudi ne bi trebali potegnuti do Pariza da ispeku zanat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije