Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKI KOMENTARI

Ellu Dvornik napali pratitelji zbog objave o kćerkici: 'Zato roditelji koji rade nemaju pravo na vrtić'

Ella Dvornik
Foto: Facebook/TS Auris
1/12
19.03.2021.
u 15:52

Dok su joj neki savjetovali kako da se najbolje opusti, bilo je i onih koji su imali oštre komentare. - Pa da, zato roditelji koji rade nemaju pravo na vrtić, jer nema mjesta, napisala joj je jedna gospođa,, a druga je dodala "vrati je kući, ima mama koje bi znale što će raditii kom je potrebno raditi, a zbog takvih nema mjesta u vrtiću".

Ella Dvornik objavila je na Instagramu kako je njena mlađa kći Lumi krenula u vrtić. Objavila je nekoliko fotografija na kojima se vidi kako je sama u stanu i napaisala je: "Krenula i Lumi u vrtić i sad ne znam šta da radim doma". 

Foto: Facebook/TS Auris
Dok su joj neki savjetovali kako da se najbolje opusti, bilo je i onih koji su imali oštre komentare. 

- Pa da, zato roditelji koji rade nemaju pravo na vrtić, jer nema mjesta, napisala joj je jedna gospođa,, a druga je dodala "vrati je kući, ima mama koje bi znale što će raditii kom je potrebno raditi, a zbog takvih nema mjesta u vrtiću".

Foto: Facebook/TS Auris

Foto: Facebook/TS Auris

- Radim i ja, samo ne petkom, odgovorila joj je Ella. a njeni pratitelji su nakon toga počeli raspravljati idu li Ellina djeca u gradski vrtić ili privatni, no ona im nije odgovorila. 

Foto: Facebook/TS Auris

Blogerica i influencerica nedavnoi je na Instagramu pokazala kako su proslavili prvi rođendan njezine kćerkice Lumi, a otkrila je i da joj je uredila sobicu. Naime, zbog situacije s koronavirusom, malena Lumi rođendan je proslavila u krugu obitelji, uz tortu i balone, a poklone joj je pomagala otvoriti sestra Balie Dee.  Nakon što je Dvornik pokazala kako su proslavili rođendan, otkrila je i da je Lumi već dobila svoju sobu. Ella i Charles su, kako je napisala, ova put za svoju kćerkicu žrtvovali ured. 

Sobicom dominiraju neutralne boje, a kao naglaske su na zidove stavili crtež dinosaura i veliki natpis na kojem piše Lumi, te tepih u bordo boji. Lumi u sobi ima i mali šator u kojem se može igrati, a spava u krevetiću koji ima sivi madrac.  Podsjetimo, nakon kćeri Balie, par je u veljači prošle godine dobio još jednu djevojčicu – Lumi Wren. No, kako se htjela nekoliko dana odmoriti, javnost je o novoj bebi obavijestila tek pet dana poslije poroda. "Ovo mi je bio posljednji put. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila.

Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine ostvarila sam, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima!" priznala je u veljači. Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote. Proces prilagodbe ukućana nakon što je stigla malena Lumi uspješno je prošao, a Balie je presretna što ima mlađu sestricu s kojom se može igrati.

Nika Turković gostovala je u Večernjakovoj desetki

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:13 19.03.2021.

Sa godinu dana dijete ne ide u vrtić, nego u jaslice. Uz nezaposlenu mater i babu, žalosno.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:08 19.03.2021.

Djeca joj vjerojatno idu u privatne vrtiće, koje si mnogi ne mogu priuštiti. Ali i da nije tako, da idu u državne/gradske, žene ne bi trebale napadati žene! Nije na Elli da osigura mjesto ili uskrati svojoj djeci vrtić "iz solidarnosti", nego je na državi da omogući SVAKOJ ženi i SVAKOM djetetu mjesto u vrtiću ako to žele!!! A svi se kao bore za neki feminizam, a onda kopaju oči pogrešnim ljudima 🤨

K0
Konjina2.0
18:29 19.03.2021.

Radi? ona? haha ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije