Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u prošlost

Ella Dvornik promovirala novi spot za pjesmu "Rođeni u krivo vrijeme"

ella (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
28.01.2012.
u 21:30

Ella je tom prilikom između pet finalistica izabrala djevojku koja će biti Manhattan lice za 2012. godinu. Pobjednica je Maja Kozarić iz Metkovića kojoj je dvadesetogodišnja pjevačica uručila ček u iznosu od deset tisuća kuna.

Bujne kose boje lede Ella Dvornik u subotu je u zagrebačkom Maraschino baru promovirala novi videospot za pjesmu "Rođeni u krivo vrijeme". Ella je tom prilikom između pet finalistica izabrala djevojku koja će biti Manhattan lice za 2012. godinu.

Pobjednica je Maja Kozarić iz Metkovića kojoj je dvadesetogodišnja pjevačica uručila ček u iznosu od deset tisuća kuna.

U novom spotu Ella se vratila u srednji vijek, a pri kraju spota pojavljuje se i Ivo Sanader.

Ključne riječi

Komentara 6

I0
ivana_04
23:52 28.01.2012.

iz kojeg stoljeća je ovaj fotoaparat?

AR
ana.rimbaud
10:47 29.01.2012.

Ovo je smiješno! Po kojem kriteriju je ona odabrana da bira najljepšu curu? Što je ta Ella Dvornik osim djeteta i unuke poznatih osoba? Siroto malo iskompleksirano i željno pažnje... Da je barem talentirana!

LA
lacković
12:05 29.01.2012.

ko je mala cicata pokraj nje, na prvom slici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije