Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokajnica

Elizabeth Hurley želi se pomiriti sa suprugom

elizabeth hurely
pixsell
20.12.2010.
u 08:46

Nakon što je shvatila da je Shane Warne veliki ljubitelj žena, a ona mu je bila samo jedna u nizu, britanska glumica zamolila je supruga za oprost.

Ni tjedan dana nakon što su mediji objavili priču o njenoj aferi s australskim igračem kriketa, Elizabeth Hurley pokajala se zbog svog preljuba i zamolila supruga Aruna Nayara za oprost.

Glumica je shvatila da Shane Warne njihovu vezu ne smatra nimalo ozbiljnom jer se ljubujući s Hurley zabavljao s još jednom udanom ženom.

- Elizabeth je svjesna svoje greške i budalastog ponašanja, želi to ispraviti i uporno moli Aruna za oprost, ali on ne želi ni čuti. Želi se što prije razvesti.

Proteklog tjedna indijski poduzetnik viđen je u Londonu na večeri s tajanstvenom pratiljom. Kad je shvatio da su ga zapazili novinari, postao je jako nervozan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije