Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprostila mu je

Elizabeth Hurley vratila se ljubavniku Shaneu Warneu

elizabeth hurely
pixsell
24.01.2011.
u 12:57

Igraču kriketa, s kojim je u vezi od razvoda s Arunom Nayarom, glumica je oprostila što je slao ljubavne SMS-poruke drugim ženama

Glumica Elizabeth Hurley oprostila je svom ljubavniku Shaneu Warneu slanje SMS-poruka s ljubavnim sadržajem drugim ženama i vratila se njegovu zagrljaju. Pomirenje su proslavili ručkom u hotelu Casa Del Mar u Los Angelesu, a prema riječima svjedoka više su uživali jedno u drugom nego li u hrani. Nakon romantičnog vikenda u L.A.-u oboje su na svojim profilima na Twitteru ostavili poruke da su se odlično proveli u tom gradu. Lijepa glumica krajem prošle godine priznala je da se razvela od supruga Aruna Nayara ne želeći pritom potvrditi kako je upravo igrač kriketa Shane prouzročio raspad njezina braka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije