Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Hawaii Five-0”

Elitni odred na rajskom otočju u borbi protiv kriminalaca

havai (1)
Foto: Hawaii Five-0
1/6
06.03.2011.
u 11:00

Priča započinje dolaskom pomorskog časnika Stevea McGarretta (Alex O’Loughlin) na Havaje s ciljem da osveti smrt svog oca. Kako bi što prije našao ubojicu, prihvaća posao vođe elitnog policijskog odreda.

Preradu legendarne kriminalističke serije “Hawaii Five-0”, koja se prikazivala od 1968. do 1980, od ponedjeljka možemo pratiti na programu RTL Televizije. Za suvremenu verziju priče o uzbudljivim akcijama specijalnog policijskog odreda na Havajima koji se bori protiv krijumčarenja ljudi, otmica i terorizma zaslužni su producenti Peter Lenkov, Alex Kurtzman i Roberto Orci.

Priča započinje dolaskom pomorskog časnika Stevea McGarretta (Alex O’Loughlin) na Havaje s ciljem da osveti smrt svog oca. Kako bi što prije našao ubojicu, prihvaća posao vođe elitnog policijskog odreda. Za prvog člana ekipe regrutira detektiva Dannyja Dana Williamsa (Scott Caan) koji se na rajsko otočje preselio iz New Jerseya kako bi bio blizu osmogodišnje kćeri i neprestano ponavlja kako su Havaji rupa na zemlji prekrivena ananasom i njegov odnos sa Steveom imat će zanimljivu sarkastičnu crtu. Treći član odreda bivši je policajac Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) koji je bio blizak sa Steveovim ocem, a iz policije je izbačen zbog lažne optužbe da je primao mito. Njegova rođakinja Kono (Grace Park) neustrašiva je i jako zgodna cura s diplomom policijske akademije i četvrti je član ove družine koja će slučajeve rješavati po svojim pravilima.

Zanimljivo je da se serija u Americi počela emitirati 20. rujna prošle godine, točno na obljetnicu prikazivanja prvog nastavka originala i odmah je postigla rekordnu gledanost; 15. epizodu pratilo je čak 19,34 milijuna gledatelja. Na 37. People Choice Awards 5. siječnja ove godine serija je izabrana za novu omiljenu televizijsku dramu, a na dodjeli prestižnih Zlatnih globusa Scott Cann bio je među nominiranima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije