Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračna idila

Elin Nordegren oprostila preljub suprugu Tigeru Woodsu

tiger woods
AFP
04.03.2010.
u 21:03

Posljednjih je tjedana Elin Nordegren s djecom boravila kod njezine obitelji, a odnedavno su svi ponovo na okupu, u Tigerovoj kući na Floridi.

Nakon nekoliko tjedana neizvjesnosti Tiger Woods može odahnuti, jer supruga Elin Nordegren mu je oprostila preljub! Posljednjih je tjedana s djecom boravila kod njezine obitelji, a odnedavno su svi ponovo na okupu, u Tigerovoj kući na Floridi. Izvor blizak Elin tabloidima je kazao kako je Elin pristala žrtvovati se zbog djece i Tigerove karijere.

- Samo novim uspjesima Woods može računati na nova sponzorstva, a jedino Elin može popraviti njegov narušeni imidž. Zbog djece je to spremna učiniti - kazao je izvor.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:30 04.03.2010.

Jebe* takav brak.......Hmmmmmm zrtvovala se zbog djece!!! Mozda je trebala prvo \'okrenuti\" 20-etak frajera tek tako da poravna racune.....Bas me zanima kako bi Tigar u tom scenariju reagirao.Bi li se on zrtvovao zbog djece?

OB
-obrisani-
06:42 05.03.2010.

naplatit će ona to od njega sa kamatama,pametna i mudra odluka još pametnije i mudrije žene

OB
-obrisani-
00:42 05.03.2010.

ma..dobro,.. pa ni Tiger nista slabo nacínija,..da je udavija te ljubavnice, to bi bilo drugo..., a onih 11 sex-bomba su stile \"malo slave\" da bi podigle cjenu \"usluga\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije