Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC 200 pop rock festival

Električni orgazam, Opća opasnost, Zaprešić Boysi i Bebek na festivalu u Slavonskom Brodu

Zagreb: Predstavljen programa CMC 200 Slavonija festa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/28
11.07.2023.
u 16:28

Organizatori su najavili da će se na prvi festivalski dan, u petak 25. kolovoza, održati nezaboravan CMC party na kojem će nastupiti Boris Novković, Chosque, Mejaši, Vigor i Željko Bebek

Električni orgazam, Opća opasnost i Zaprešić Boysi glavne su zvijezde ovogodišnjeg pop i rock Slavonija festa CMC 200, koji će se 25. i 26. kolovoza održati u Slavonskom Brodu. Oni će nastupiti drugog dana festivala u najznačajnijoj povijesnoj građevini Brodsko-posavske županije, Tvrđavi Brod u samom centru grada. Pored njih na festivalu će nastupiti i Komuna, LES, Nela, Reanimatori, The Splitters i Zed Mitchell. 

Organizatori su najavili da će se na prvi festivalski dan, u petak 25. kolovoza, održati nezaboravan CMC party na kojem će nastupiti Boris Novković, Chosque, Mejaši, Vigor i Željko Bebek.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Na današnjoj press konferenciji u vrtu Croatia Recordsa predstavljeni su ovogodišnji izvođači i program Slavonija festa - CMC 200 2023. Raspored i aktivnosti koje čekaju sve one koji će zadnji vikend u kolovozu biti u Slavonskom Brodu predstavili su direktorica TZ Slavonskog Broda Biljana Lončarić, kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin, direktor CMC televizije Mario Kovač i voditelj festivala, Dalibor Petko.

11.07.2023., Zagreb - U prostorijama CMC televizije odrzana je konferencija za medije povodom predstavljanja ovogodisnjeg programa CMC 200 Slavonija festa. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Festival se i ove godine održava uz pokroviteljstvo Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada Slavonski Brod, a glavni medijski pokrovitelj je Radio Brod. Slavonija fest - CMC 200 i ove godine vodi voditeljski duo Dalibor Petko i Edina Pršić Babić

VEZANI ČLANCI: 


CMC televizija realizirat će i festivalske emisije „Ususret Slavonija festu - CMC 200 “, koje ćete moći pogledati na službenom YouTube kanalu CMC televizije, a prva epizoda emitirat će se u srijedu 12. srpnja. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije