Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U crnoj haljini

Elegantna Sandra Perković zablistala na dodjeli nagrada HOO-a

sandra i ekipa
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
17.12.2013.
u 22:54

U hotelu Westin održala se dodjela nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora za najboljeg sportaša, sportašicu, sportske ekipe, momčadi i trenere

U hotelu Westin održala se dodjela nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora za najboljeg sportaša, sportašicu, sportske ekipe, momčadi i trenere. Najuspješnijom sportašicom proglašena je Sandra Perković, koja je stigla u društvu prijateljice Sonje Bašić.

Sandra je izgledala sjajno u crnoj haljini, sa svečanom frizurom. Lijepoj sportašici elegantno izdanje pristaje, a pravo ju je osvježenje vidjeti bez tenisica i trenirke.

>> Sandra Perković i Ivica Kostelić opet najbolji

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
13:54 19.12.2013.

elegantna? neznam kome treba takva izjava, ali s.perkovic je vrhunska svjetska atleticarka-bacacica, I tako je I gradena...bas kao I blanka vlasic...zato nemojte pricati o nekoj eleganciji gdje je nemoze biti...slavimo ih kao sportasice, I ne opterecujmo ih izgledom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije