Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u zagrebu

Edo Maajka u petak u Aquariusu promovira album Štrajk mozga

edo
Ivo Čagalj/Pixsell
07.05.2012.
u 10:57

Iskren i energičan, svojim britkim rimama na majstorski način secira svakodnevnu, ne baš idiličnu zbilju. Zato je koncert u Aquariusu prilika da se i sami uživo uvjerite u virtuoznost omiljenog \"glavonje\" i pridružite mu se u štrajku.

Edo Maajka u pratnji Frenkieja i DJ Soula u petak 11. svibnja održat će prvi zagrebački koncert nakon izlaska Edina novog albuma "Štrajk mozga".

"Štrajk mozga" je nakon izlaska primio same odlične kritike, a fanovi ne kriju oduševljenje time što im se vratio Edo sa svojim najjačim adutom – storytellingom, s jakim tekstovima i žestokim beatovima.

Iskren i energičan, svojim britkim rimama na majstorski način secira svakodnevnu, ne baš prečesto idiličnu zbilju. Zato je koncert u Aquariusu prava prilika da se i sami uživo uvjerite u virtuoznost omiljenog "glavonje" i pridružite mu se u štrajku. Osim svih pjesama s novog albuma, imat ćete priliku čuti i najpoznatije pjesme s prijašnjih albuma koje su Edu i dovele do statusa možda najjačeg repera u regiji.

Kako zvuči i o čemu govori Edin novi singl "Džigera beat" možete se podsjetiti ovdje, a izvrsni singl "Panika" s novog albuma bliži se brojci od dvjesto tisuća pogleda na Youtubeu.

Za odličnu atmosferu prije i poslije Edina koncerta u Aquariusu, zadužen je njegov veliki prijatelj i poseban gost, jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva i dobitnik nacionalne glazbene nagrade "Zlatna Koogla" za najboljeg DJ-a 2005. i 2006. godine, DJ Oli Dobolli.

Oli Dobolli nastupao je u gotovo svim poznatijim klubovima u Hrvatskoj i široj okolici, jedan je od pionira RNB confusion programa, a kao službeni prateći DJ Ede Maajke obišao je gotovo cijelu Europu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije