Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obitelj

Slavni komičar u svibnju će postati otac deveti put

eddie murphy
Foto: Press Association/Pixsell
05.11.2015.
u 22:19

Eddie Murphy neizmjerno se veseli prinovi koju će mu u svibnju na svijet donijeti 18 godina mlađa djevojka Paige Butcher

Velika obitelj  Eddieja Murphyja (54) uskoro će biti bogatija za još jednog člana.

Naime, slavni komičar i glumac u svibnju će postati otac po deveti put, a vijest da je njegova 18 godina mlađa djevojka Paige Butcher trudna, potvrdio je glumčev glasnogovornik.

Eddie i Paige upoznali su se na snimanju drugog nastavka komedije ''Kuća debele mame'', a u vezi su od 2012. Ovo će im biti prvo zajedničko dijete, a iz prijašnjih veza i brakova glumac ima još osmero djece s četiri različite žene. Sa svojim bivšim partnericama komičar je ostao u dobrim odnosima, a sa svom svojom djecom ima odličan odnos.

– Iako ima osmero djece s četiri različite žene, za blagdane se svi okupljaju kod njega i druže poput velike obitelji – rekao je glumčev prijatelj i dodao kako se i djeca međusobno vole. Svi se zajedno neizmjerno raduju prinovi i s nestrpljenjem očekuju dan kada će u njihovu veliku obitelj stići još jedan član. 

>>Tko je znao da Eddie Murphy ima ovako zgodne kćeri?

>>Eddie Murphy najpreplaćeniji je glumac u Hollywoodu

Komentara 1

DU
Deleted user
07:39 06.11.2015.

Uh, što mi se sviđa ovaj lik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije