Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez trunke šminke

Ecija Ojdanić pokazala kako izgleda prije šminkanja: 'Da ne bi netko pomislio da se budim ovako namontirana'

Foto: Instagram
1/11
14.10.2022.
u 20:30

Glumica Ecija Ojdanić podijelila je fotografije iza kulisa i pokazala kako izgleda njezina transformacija u kneginju Anušu. Pratitelji su joj uputili komplimente, a neke je zanimalo kada stiže nova sezona serije.

Glumicu Eciju Ojdanić (48) gledatelji će uskoro gledati na malim ekranima u popularnoj seriji ''Mrkomir I.'', a sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografije iza kulisa i pokazala kako izgleda njezina transformacija u kneginju Anušu koju je utjelovila u seriji.

- Prije i poslije. Transformacija od umorne, neispavane Ecije, u glamuroznu kneginju Anušu. Da ne bi netko pomislio da se budim ovako namontirana- napisala je Ecija uz fotografije. Na prvoj pozira odjevena u dugu, crvenu haljinu od baršuna sa zlatnim detaljima bez trunke šminke i frizure, a potom je pokazala kako izgleda kada je spremna za snimanje.

Pratitelji su ubrzo ispod fotografije nanizali brojne komplimente, a brojni jedva čekaju početak nove sezone. ''Uvijek lijepa'', ''Ide li to druga sezona'?'', ''Prelijepa'', ''Odlična'', samo je dio komentara.

Inače, Ecija je aktivna korisnica društvenih mreža gdje rado dijeli detalje iz privatnog života i komunicira s pratiteljima. Nedavno je zablistala na crvenom tepihu u Dubrovniku i oduševila u stilu poput filmske dive. Odabrala je elegantnu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom koja je naglasila njezinu vitku figuru. Crvenu haljinu dodatno je naglasio veliki cvijet na trbuhu, a kombinaciju je upotpunila crnim salonkama i torbicom i crvenim ružem.

Glumica figuru duguje trčanju, ali i napornim treninzima.

- Meni je redovito vježbanje donijelo psihičku ravnotežu, fizičko zdravlje, nećemo si lagati, zadovoljavajući fizički izgled. Puno se bolje osjećam. Nekako sam u naponu intelektualnih i drugih snaga - ispričala je Ecija, a otkrila je kako veliku važnost daje i kuhanim obrocima.

- Volim kuhati, i mislim da je to važno za cijelu obitelj. Po meni se preko kuhanja i hrane prenosi ljubav i briga za sve članove obitelji. Suprug mi uskače tu i tamo, ali zaista se trudim sama pripremati obroke, ponekad i dan ranije. Jedem dosta voća i povrća, što manje mesa, pogotovo crvenog, više ribe. Uvijek se vraćam sirovoj prehrani jer neobrađena hrana ima najviše zdravih nutrijenata.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi

Komentara 2

TS
tsurusaki
00:32 15.10.2022.

Meni osobno, žena vrh u svakom pogledu. I pametna i elokventna i maratonka i, ma sve pet.

SK
skupiduša
21:46 14.10.2022.

Pa nije baš potpuno bez šminke, ali lijepa je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije