Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako se osjeća

Ecija objavila novi video i otkrila: 'Ucijenila me'

Foto: Instagram
1/9
29.06.2020.
u 08:00

U videu je pokazala plesne pokrete, te se zavodljivo izvijala uz ritam Shakirinog hita "Chantaje". uz objavu je dodala kako se osjeća ove godine.

Voditeljica Ecija Ivušić objavila je novi video na društvenim mrežama. U videu je pokazala plesne pokrete, te se zavodljivo izvijala uz ritam Shakirinog hita "Chantaje". uz objavu je dodala kako se osjeća ove godine.

"Malo chantaje iliti ucjene. Što je zapravo vrlo dobra definicija cijele ove godine, čitavo vrijeme se osjećam ucijenjeno. Ucijenila me da rastem. Jer hoćeš, nećeš, situacije su takve da zahtijevaju ili pad ili rast. Ja izabrala rast. Zato hvala na puro chantaje, 2020" napisala je.

 

Ecija u zadnje vrijeme objavljuje fotografije na kojima je sama i već neko vrijeme ne progovara o svom ljubavnom statusu. Njezina zadnja veza bila je s nogometašem Nikolom Pokrivačem.

Sve je počelo jako idilično i prošlo ljeto voditeljica se i na Instagramu pohvalila novom romansom i vjerovala je kako je pronašla muškarca svog života. No nekoliko mjeseci kasnije rođendan je proslavila u društvu prijatelja i bez Nikole što je dalo naslutiti kako par više nije zajedno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije