Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji odmor

Ecija Ivušić i Goran Belošević uživaju na destinaciji iz snova: Opraštam joj što nismo na skijanju

Zagreb: Brojne osobe iz javnog života popratile su dodijelu nagrada Business awards 2022 .
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
16.01.2023.
u 20:45

Bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević (37) i bivša voditeljica Ecija Ivušić (36) odmaraju na Maldivima u luksuznom resortu.

Destinaciju iz snova - Maldive odabrali su Ecija Ivušić i Goran Belošević za svoj zimski odmor. Sljedećih nekoliko dana čarobni resort Grand Park Kodhipparu njihov je dom te će uživati u svim pogodnostima koje im pruža ovaj luksuzni resort. Uz predivne pješčane plaže smještenu su vile za goste, a u jednoj takvoj uživaju i Ecija i Goran koji su se na društvenim mrežama pohvalili kako guštaju. Ecija je priznala i da su već prvi dan predugo bili na suncu što su odmah osjetili i na koži, a Goran ne također ne skriva koliko uživa iako je više navijao za odmor u planinama i na snijegu.

- Ajde ipak ću joj oprostiti što nismo išli na skijanje - napisao je Goran uz fotografiju na kojoj sa suprugom Ecijom uživa na pješčanoj plaži. Ovaj odmor bi mogao biti i njihov službeni medeni mjesec. Bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević (37) i bivša voditeljica Ecija Ivušić (36)  vjenčali su se 11.rujna na otoku Vrniku pred oko 80 uzvanika, među kojima su bili i pjevačica Nives Celzijus, poduzetnica Snježana Schillinger, bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman, i članovi grupe Pravila igre. Vjenčanje je održano ispred vrničke crkvice Gospe od Škoja jer par nije dobio dozvolu župnika za vjenčanjem u crkvi, a zatim je slavlje prebačeno na Korčulu, u Aminess Port 9 resortu u gradu Korčuli, a zabavljao ih je Goranov prijatelj, glazbenik Sandro Majstrović.

 

 

Par je za prvi ples odabrao Gibonnijevu pjesmu "Lipa moja". Na kraju je nekoliko pjesama odsvirala i Goranova grupa Pravila igre, a Ecija se našalila kako njen dragi svira i na vlastitoj svadbi. Mlada je nosila dugu vjenčanicu dizajnera Borisa Pavlina koja je po sebi imala cirkone i tkaninu u obliku listova dok je Goran svadbeno odijelo našao u tvrtki Royal Black. Goran i Ecija zaručili su se u Italiji i glazbenik je osmislio cijeli plan zaruka i držao ga je u tajnosti i iznenadio svoju dragu. 

VIDEO Glazbenik se razvodi nakon 12 godina braka, s uskoro bivšom suprugom je bio u vezi 22 godine

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije