Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe pljušte

Džinović opleo po bivšoj: 'Kupim joj torbicu od 5.000 eura, a ona meni ni kavu...'

Beograd: Dolazak Harisa Džinovića na zakazano ročište povodom razvoda, supruga Melina nije se pojavila
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/19
08.04.2024.
u 13:15

Haris Džinović proteklih mjesec dana javno priča o odnosu s bivšom suprugom Melinom Džinović i njihovu braku. Ovaj put je optužio kako je materijalist te da nije vodila računa o njemu i njegovim osjećajima.

Ovih dana mediji ne prestaju brujiti o bosanskohercegovačkom pjevaču Harisu Džinoviću i njegovom razvodu od dizajnerice Meline Džinović. U velikom intervjuu za srpsku Blic televiziju, u emisiji "Scena" ugostio je novinarku u svojoj luksuznoj vili na Senjaku te otvorio dušu o razvodu, otkrio je niz intimnih detalja o kojima dosad nije javno govorio. 

- Da je ona imala interes sačuvati brak, vjerujem da bi ga i sačuvala. Bio sam raspoložen da zauvijek živimo zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne rastavi i tako dalje. Držao sam se zaista toga, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam ja takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena - iskreno je priznao Haris Džinović koji ovih dana ne prestaje javno prozivati bivšu suprugu, a s kojom ima dvoje djece kći Džinu i sina Kana. - Kajete li se što ništa niste napravili - upitala ga je novinarka, a on joj je odgovorio: 

- Ne, jer je druga strana bila nespremna i nevolja popričati. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se netko ne bori, što će se boriti druga strana. Nije mi padalo na pamet da je vučem za rukava - ispričao je Haris Džinović, a potom ga je upitala osjeća li se nakon svega iskorišteno.

- To može netko sa strane reći, ali možda mogu i ja, na izvjestan način. Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god želite. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako netko misli da je zahvalnost samo da kaže : "Hvala ti ljubavi", to ipak moraš pokazati i nekim djelima. Ne mora sada u ekvivalentu, ako torbica košta 5.000 eura, da sada one meni vrati poklonom iste vrijednosti. Možemo popiti i kavu, da kažeš: "Ja ću platiti", a to je meni sasvim dovoljno. Međutim, nije se ni to događalo, i tu sam onako bio baš vrlo iznenađen - priznao je pjevač Haris Džinović oko kojeg se ovih dana bura u medijima ne stišava. - Nisam žalio niti jednog eura, nego sam ja davao samo više, kao američki Fort Know zlatna rezerva - dodao je. 

 

FOTO Haris Džinović otkrio: 'Slobodan sam muškarac, jako volim lijepe, pametne i vrijedne žene'

Beograd: Dolazak Harisa Džinovića na zakazano ročište povodom razvoda, supruga Melina nije se pojavila
1/8

 

VEZANI ČLANCI: 

 

FOTO Obrat u obitelji poznatog glaszbenika: Haris Džinović također varao suprugu Melinu? 

Beograd: Dolazak Harisa Džinovića na zakazano ročište povodom razvoda, supruga Melina nije se pojavila
1/29

 

Podsjetimo, nakon razvoda je pjevač progovorio o ljubavi s  Melinom koja je trajala 22 godine. Haris je rekao da se osjeća kao kamen.  - Imam običaj reći da se osjećam, kao Chinese wall, kao kamen - izjavio je za Kurir. Dodao je i da se njegova djeca dobro osjećaju te da su u cijelu situaciju više upućeni od njega. - Oni su dobro. Znaju sve, možda čak i više od mene o nekim stvarima kojima se ja nisam bavio, a koje su njima do ušiju dopirale. Više su u gradu, tako da vjerojatno znaju nešto. Ja stvarno ne znam ništa. Inače, dizajnerica Melina nije prisustvovala sudskom procesu, a netom nakon izlaska iz sudnice vidno utučeni bosanskohercegovački pjevač obratio se regionalnim medijima. 

 

- Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unatrag. Nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi 'skaču'' - ogorčeni Džinović otvorio se za Hype TV, pritom naslućujući da je inicijator kraha odnosa bila upravo njegova bivša supruga. Pjevač je nastavio s kritikama, ovaj put na njezin odnos sa sinom: - Sa sinom se nije čula mjesec i pol dana, krasna majka. Ja sam podržavao to, do jednog razdoblja, do veljače prošle godine i to je bilo tako. Ali mislim, kad sam vidio da je vrag odnio šalu, onda sam morao prekinuti sve - iskren je izvođač narodne glazbe.

 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Komentara 8

TR
Trabant
14:46 08.04.2024.

Inace sve mlade zene obozavaju stare ljude od 70+.Ja ne znam sta joj je bilo,pravi macan kad se pojavi sa ovim sesirom.Harise samo naprijed uvijek takvu mozes naci dok god si voljan tolike cifre davati

JO
JOZO
14:52 08.04.2024.

Ma tu nikada nije bilo niti ne može biti trunke ljubavi.Samo materijalna korist. Ima naša pjesma: "Ljubav se ne trži , niti ne kupuje".

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
14:45 08.04.2024.

Nije se ona udala za tebe da ona nešto kupuje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije