Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSS STONE U ARENI

Dvije tisuće fanova u Puli ježilo se na divan glas bijele Arethe Franklin

Joss Stone u pulskoj Areni
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
02.08.2014.
u 16:56

Pod zvijezdama pulskog neba plavokosa pjevačica odjevena u lepršavu plavu haljinu zasjala je poput vile, i to bosonoge jer Joss često nastupa bosa.

Kakav divan glas, kakva energija. Ježim se. Ona je zaista bijela Aretha Franklin – komentirala je opčinjena publika koja je sinoć uživala u koncertu mlade britanske soul-dive Joss Stone u pulskoj Areni. Oko dvije tisuće obožavatelja gotovo dva sata pjevalo je sa 27-godišnjom kantautoricom njene hitove “You Had Me”, “Super Duper Love”, “Right To Be Wrong”, “Big Ol’ Game” i druge.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Pod zvijezdama pulskog neba plavokosa pjevačica odjevena u lepršavu plavu haljinu zasjala je poput vile, i to bosonoge jer Joss često nastupa bosa. Tako se vidjela njena tetovaža križića i cvijeta na desnom stopalu što simbolizira hipijevski duh šarmantne Britanke. Dok je ona pjevala, u backstageu su je čekala njena dva psa, rotvajler i mini pudlica koji sa Stone putuju na turneji.

Hrvatsku je sa svojim pratećim bendom napustila sinoć oko dva ujutro i uputila se u Ljubljanu gdje nastavlja turneju.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

>> Joss Stone: Osim što su me htjeli ubiti, bio je to sasvim lijep dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije