Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili sve

Dvije godine nakon razvoda domaći par snimljen zajedno: 'I dalje smo skupa samo što...'

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
22.06.2019.
u 15:03

Bivši supružnici snimljeni su tijekom večernjeg izlaska u Splitu, a nedugo nakon toga kuloarima su počele kružiti glasine da su ponovno zajedno.

Iako je u Hrvatskoj statistika kada je riječ o razvodima poražavajuća u posljednje vrijeme sve češće svjedočimo brojnim parovima koji nakon prekida ostaju u dobrim odnosima.

Prije nešto više od dvije godine nakon samo godinu dana braka razveli su se glumica Lana Barić i Dragan Markovina, osnivač stranke Nova Ljevica. No, ovih dana ponovno su snimljeni zajedno. Bivši supružnici snimljeni su tijekom večernjeg izlaska u Splitu, a nedugo nakon toga kuloarima su počele kružiti glasine da su ponovno zajedno. Na nagađanja se osvrnula i sama Lana na svom Facebook profilu.

- Priča se da smo Dragan i ja opet skupa. To je, naravno, istina. Preciznije - i dalje smo skupa, osim što nismo ni u braku ni u vezi. Volin ga iako je retaj, a i on mene, jer san ludilo ženska. SFSN! - napisala je Barić.

Foto: Facebook Beki Routledge

Inače, prvakinja drame zagrebačkog HNK sa splitskim povjesničarem i aktivistom vezu je započela 2015. godine, a ubrzo nakon toga vjenčali su se u tajnosti. Neko vrijeme živjeli su zajedno u Zagrebu s Laninom kćeri iz prošle veze, a nakon razvoda Markovina se vratio u Split. Grad pod Marjanom, čini se, ponovno povezao bivše supružnike.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar tituš
tituš
15:45 22.06.2019.

Gospođu ne znam, ono drugo smeće je poznato!

LO
Long
15:29 22.06.2019.

Koji su ti?

TE
Televizor
15:44 22.06.2019.

Retaj? Pa dobro, ona ga najbolje pozna. I meni se čini takvim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije