Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nasljednik

Dva tjedna od poroda Shakira i sin Milan bodrili Piquea na stadionu

shakira portal
Facebook
10.02.2013.
u 22:00

- Njegov prvi službeni izlazak na Camp Nou uz pogodak njegovog tate - napisao je nogometaš uz sliku.

Prije nešto više od dva tjedna Shakira i Gerard Pique postali su roditelji sina Milana, a nogometaš je dan nakon objavio sliku njegovih nogica dajući time do znanja da se nada da će mu i sin biti nogometaš. Čini se, slaže se s tim i Shakira jer je njen sin sa samo 18 dana starosti prisustvovao nogometnoj utakcime Barcelone i Getafea u kojoj je Barcelona slavila 6:1. Da stvar bude bolja, šesti pogodak za Barcelonu postigao je baš Pique, i naravno posvetio ga svom sinu.

Na svom Facebooku pohvalio se slikom Shakire i sina koji su ga s tribina bodrili.

- Njegov prvi službeni izlazak na Camp Nou uz pogodak njegovog tate - napisao je nogometaš uz sliku.

Piqueu je, 2013. počela savršeno!

Ključne riječi

Komentara 1

KG
KG002
08:46 11.02.2013.

Otići na stadion, među tisuće ljudi, sa 2 tjedna starim djetetom meni baš i nije normalno.... Ali, kad vidim da je to siroto dijete pod foto-objektivima, na raznim naslovnicama fensi časopisa od samog izlaska iz trbuha, onda se nemamo više čemu čuditi... Sve za slavu, slavu ni za što!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije