Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala je bez traga 2022.

Dva mjeseca prije nestanka Marijana iz BB-a je pisala prijateljici: Bojim se na što je još spreman

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
30.08.2023.
u 15:18

Marijana Seifert dva mjeseca prije nestanka dopisivala se s prijateljicom kojoj je u porukama napisala kako joj je suprug Karlo rekao da je luda i da slobodno traži rastavu

Pobjednica regionalnog izdanja reality showa Big Brother Marijana Seifert nestala je 27. travnja 2022. godine. Policijska istraga je još u tijeku, a Marijanina obitelj još uvijek nema odgovor na pitanje gdje je ona niti ima bilo kakva saznanja o tome je li joj se nešto dogodilo. Marijanin nestanak prijavio je njezin suprug Karlo, a nestala je tijekom noći 27. travnja te nije ostavila nikakvu poruku niti je dala ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

U nadi da će pomoći rasvijetliti ovaj slučaj Marijanina bliska prijateljica odlučila je u javnost dati poruke koje su razmjenjivale dva mjeseca prije Marijanina nestanka. U tom periodu imala je nesuglasica sa suprugom te su navodno planirali i razvod, prema saznanjima prijateljice kojoj je Marijana sve to povjerila u porukama. Prijateljica kaže kako je Marijana strahovala da će joj se nešto dogoditi. Prijateljica je poruke ustupila Novoj TV te u jednoj od poruka iz veljače 2022. godine, na pitanje prijateljice kako se suprug odnosi prema njoj, Marijana odgovara: "Ok je, al osjećam se ugušeno i ucijenjeno, plače mi se. Bojin se na šta je još spreman. Ne virujen mu. Doslovno mi je reka da može inscenirat da sam napravila neko sranje i da me nema više."

VEZANI ČLANCI

Nakon ovih poruka dvije prijateljice se opet dopisuju i tom prilikom Marijana za supruga Karla kaže: "Probala sam bit mirna, samo me provocira. Moram nać posa, skupit pare, prodat stvari i spašavat živu glavu. Samo se bojin da mi ne insceniraju nešto kako mi je prijetio. Napisao mi je da san luda i da slobodno tražim rastavu jer ne može on sa mnom. Sa mnom???"

Krajem 2022. godine Marijanina obitelj je proživjela još jedan gubitak kada je preminuo njezin otac Ivo. 

– Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne okrivljujem nego samo želim da se dozna istina. Meni je najmanje vjerojatna mogućnost da je moja kći sebi nešto napravila. Voljela je život i jednostavno znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instinkt osjeća da ovdje nije riječ o samoubojstvu. Posrijedi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: 'Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!' Ostatak svog života provest ću u traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dopustiti da mi itko i išta stane na put, borit ću se svim sredstvima – kazala je Marijanina majka Gordana prije šest mjeseci u intervju za Slobodnu Dalmaciju i tada je i još jednom uputila apel svima onima koji imaju bilo kakva saznanja da se jave u policiju ili direktno njoj. 

VIDEO Omiljeni TV kuhar Melkior Bašić otkrio Nevenu Ciganoviću zanimljive detalje o svojem životu

Komentara 3

DU
Deleted user
11:48 31.08.2023.

Mozda je pobjegla u Njemacku! Pocela novi zivot, pod drugim imenom!

PO
poluvodič
16:53 30.08.2023.

No body, no crime. Netko je profesionalno obavio posao nažalost. Nekad prođu i desetljeća do bilo kakvog traga

BL
blablababa
15:49 30.08.2023.

Prema policijskim statistikama u 95% slucajeva izvrsitelj je supružnik.. e sad zasto policija nista ne radi i ima li prste u tome ugledni suprug doticne, doznat ce se… Istina nađe put…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije