Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONČI HULJIĆ DEMANTIRAO DA JE PRED BANKROTOM

“Dužan sam, ali daleko od toga da strahujem za svoj život”

tonči huljić
Miranda Cikotić/24 sata
04.11.2009.
u 19:54

- Novac ne dugujem ja osobno, već producentska kuća Ava čiji sam suvlasnik. To su problemi koji čine život i koji će se riješiti - izjavio je Huljić u emisiji "Exkluziv”.

Nakon jučerašnjih napisa po medijima da je Tonči Huljić zapao u dug od osam milijuna eura zbog čega strahuje i  za vlastiti život, producent i skladatelj priznao je da je u financijskim poteškoćama, ali da je situacija daleko bolja od navedenih tvrdnji.

- Novac ne dugujem ja osobno, već producentska kuća Ava čiji sam suvlasnik. To su problemi koji čine život i koji će se riješiti - izjavio je Huljić u emisiji “Exkluziv”. Uspješni producent još uvijek je u potrazi za televizijskom kućom koja bi otkupila njegovu sapunicu “Zaustavi vrijeme”, a najvjerojatniji kupac je srbijanska nacionalna televizija.

Glazbenik je također negirao napise da se povezao sa srbijanskom mafijom rekavši RTL-ovoj novinarki kako “valjda mafije nema u Hrvatskoj pa ga moraju povezivati s onom u Srbiji”.

- Ne bojim se za svoj život, radim svoj posao najbolje što znam - kaže Huljić koji je najavio i da će istražiti tko stoji iza lažnih navoda u kojima se tvrdilo da je jedan od najplodnijih hrvatskih skladatelja pred bankrotom.

Komentara 2

IN
insekticid
21:29 04.11.2009.

tko s đavlom tikve sadi...

RI
riječanka
09:22 05.11.2009.

u našoj državi svi \"bogataši\" su dužni par milijuna eura....... a jest nam država!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije