Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgoda s turneje

Duško Lokin nasamario Grdovića, ovaj se naljutio: 'Opsovao nas je vičući ‘što me sramotite ovdje'

Foto: Facebook Leo Nicolier
1/11
15.11.2023.
u 18:15

Osim što su dugogodišnji prijatelji, Lokin je Grdoviću 15 godina bio i menadžer za turneje po dijaspori

Zadarski pjevači Duško LokinMladen Grdović i Jure Brkljača zajedno će nastupiti u zadarskoj dvorani 25. studenog, uz mnoga poznata imena poput Petra Graše, Željka Bebeka, Zorice Kondže.. A ovaj trojac sada je objavio i spot za novu pjesmu "Arsenal". 

"To će biti generacijski koncert. Ja kao najstariji zadarski pjevač, Mladen Grdović kao najpopularniji pjevač srednje generacije i Jure Brkljača kao najpopularniji pjevač mlade generacije", najavio je Lokin za Slobodnu Dalmaciju.

1/15

Lokin Grdovića zna od njegove 13. godine jer ga je upoznao preko Mladenovog pokojnog oca Bepa koji je imao servis za automobile. A Brkljaču također poznaje preko oca, koji je isto glazbenik.

Zanimljivo je i da, osim što su dugogodišnji prijatelji, Lokin je Grdoviću 15 godina bio i menadžer za turneje po dijaspori. A zbog toga se prisjetio i jedne zanimljive anegdote kada su bili u Kini. 

"Jednom kad smo bili na aerodromu u Los Angelesu, puno Kineza bilo je oko nas. Njih sto, rekao bih. Mladen je u mladosti dosta sličio na slavnog holivudskog glumca Nicolasa Cagea. I bend i ja smo tako vikali: 'Nicolas!' Mladen se okrenuo, a odjednom oko njega se stvorilo na desetke Kineza i počelo ga fotografirati i tražiti autogram. Mladen je bio presretan. Ne zna engleski, mislio je da je popularan i u Kini. Poslije smo mu rekli da su oni zapravo mislili da je on Nicolas Cage pa se naljutio i opsovao nas vičući: "Šta me sramotite ovdje", prisjetio se Lokin za dalmatinski medij.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, u studenom prošle godine Lokinu je preminula voljena supruga Anuška. Duško je s njom proveo čak šest desetljeća života, a jednom prilikom otkrio je što mu je najgore bez supruge. 

– Sve mi je najgore, svaki trenutak bez nje. Ući u stan, sjesti na kutnu garnituru i upaliti televizor. Ući u kuhinju, a nje nema. Svaki kutak u stanu, sve me podsjeća na nju. Sve slike, sve njezine stvari su tu i ne dam nikome da ih dira. Ništa neću micati. Jednom ću morati, ali ne još. Njezine osobne stvari, odjeću... darovat ću ih rođakinjama, obitelji, nekome, nešto će i djeca uzeti, ali još za to nisam spreman – rekao je za 24sata

VIDEO Preminuo poznati srpski glumac Žarko Laušević

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:24 15.11.2023.

Igrice lokalnih alkosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije