Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima mora

Dupini i Oliver objavili novu pjesmu nakon više od 20 godina

Dupini
Foto: Promo
1/2
14.07.2017.
u 22:11

Pjesma je vedri ljetni hit u funky maniru

Grupa „Dupini“ je već 22 godine prateći bend Olivera Dragojevića. Godinu dana nakon početka njihove suradnje, izašao je njihov glazbeni duet – pjesma „Ljubav je…“. Pjesmu potpisuje klavijaturist i pjevač „Dupina“ Aljoša Draganić-Vrančić, a za nju je snimljen i videospot.

Nakon više od 20 godina, „Dupini“ i Oliver ponovno zajednički objavljuju novu pjesmu „Ima mora“ čiji je autor glazbe, aranžmana i koautor teksta ponovno Aljoša. Uz Aljošu, tekst je pisao i Dinko Škverin. Za nju je također snimljen videospot u produkciji Tomislava Dugandžića. Pjesma je vedri ljetni hit u funky maniru, a govori o tome kako u njima (Dupinima i Oliveru), bez obzira na godine, još ima energije i žara - u Dalmaciji bi rekli mora, zato se pjesma i zove „Ima mora“. Singl je snimljen, miksan i masteriran u studiju "Hobbit", a glazbeni producent je Aljoša Draganić-Vrančić.

Članovi „Dupina“ su:

- Aljoša Draganić-Vrančić – Vokal i klavijature

- Goran Franić – Bas gitara

- Kamenko Tulić – Bubnjevi

- Silvije Petričić – Gitara

Na snimci sviraju i pjevaju:

- Aljoša Draganić-Vrančić – Vokali, klavijature i programiranje

- Oliver Dragojević – Vokal

- Dražen Bogdanović – Tenor saxophone

- Marijan Kuvačić - Truba

- Robert Vrbančić – Bas gitara

- Stjepan Skenderović – Gitara

- Goran Subašić - back vokal

- Siniša Subašić – back vokal

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije