Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doznalo se

Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević u potpunoj tajnosti su uplovili u bračnu luku

Foto: Instagram
1/13
28.05.2021.
u 21:00

Mladi par zaručio se prije tri mjeseca, a ubrzo nakon toga obznanili su kako čekaju svoje prvo dijete.

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta - Car i njegova odabranica Adriana Đurđević u potpunoj tajnosti su uplovili u bračnu luku, doznaje Dubrovački dnevnik iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora. 

Skromno svadbeno slavlje organizirano je na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje.

Mladi par zaručio se prije tri mjeseca, a ubrzo nakon toga obznanili su kako čekaju svoje prvo dijete. Tada se Adriana pohvalila predivnim zaručničkim prstenom i napisala:

"Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always", napisala je 28-godišnja Adriana.

Par je u vezi oko četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet. S pet godina mlađim dečkom Dujom živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille.

VIDEO>> Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

Komentara 1

DU
Deleted user
12:55 29.05.2021.

Da nije napisala "You will Forever be my Always " ne bi ništa vrijedilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije