Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašao je mir

Duhovna transformacija našeg dizajnera: Svećenik se molio, a ja sam isplakao žuč iz sebe

Zagreb: Modni dizajner Ivica Skoko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
25.01.2024.
u 19:40

Nakon razgovora s fra Stjepanom Brčinom, voditeljem Evangelizacijske zajednice Sveti Duh, Skoko je pronašao mir i sada odlazi na duhovno-duhovite večeri četvrtkom, te je postao dio kreativnog tima evangelizacijske zajednice Sveti Duh. Otkrio je kako je sve počelo.

Dizajner Ivica Skoko čije kreacije obožavaju domaće zvijezde otkrio je da je išao na duhovnu obnovu. Nakon razgovora s fra Stjepanom Brčinom, voditeljem Evangelizacijske zajednice Sveti Duh, Skoko je pronašao mir i sada odlazi na duhovno-duhovite večeri četvrtkom, te je postao dio kreativnog tima evangelizacijske zajednice Sveti Duh. Otkrio je kako je sve počelo.

- U mojim molitvama navečer vuklo je da to ne bude psihijatar nego svećenik, da to bude netko srcu blizak, netko kome se mogu ispričati na jedan svoj duhovni način, a da to nije medicinskog karaktera, tipa otići psihijatru. Čak sam to i otišao i napravio jer je danas normalno otići, jako puno ljudi to i prakticira ali to se nisam vidio - izjavio je dizajner za InMagazin

Do fra Stjepana Brčine došao je preko majčine prijateljice. 
- Ja kažem - Stjepane, imate li vremena da razgovaramo, on kaže, ja se vozim iz Međugorja prema Zagrebu, možemo pričati koliko god hoćeš. Taj je razgovor sigurno trajao preko sat i pol vremena dok jednog trenutka on mene nije pitao - da li si spreman da se pomolim za tebe sad u autu. I ja onako, znači on se molio sad jedno desetak, petnaest minuta, ne mogu sad to procijeniti, ja sam isplakao žuč iz sebe, dakle taj trenutak je meni promijenio život. U biti ne život, da ne ispadne sad da idem u fanatike jer će biti hejtera, bit će raznih, ali neka dođu u četvrtak pa se pomolimo svi zajedno da se uvjerimo u suprotno - dodao je.
Kazao je kako je pronašao mir i pozvao je sve da dođu bar jedan četvrtak. 

VEZANI ČLANCI:

- Pronašao sam mir jer svakom čovjeku treba i mislim da svaki čovjek treba naći ovo što sam ja pronašao i stvarno evo čista srca vas sve pozivam - dođite bar jedan četvrtak da vidite, nećete se pokajati.
Fra Stjepan, s druge strane, otkrio je da je Ivica postao važan član njihove zajednice, te da se jako veseli njegovim kreacijama za Antunovski hod. 
- Ivica jako dobro koristi svoje talente i sposobnosti, to nam je već nekoliko puta pokazao, a još se više radujem za ono što je tek pred nama, za Antunovski hod, njegovim kreacijama. Sad ne smijemo otkriti što će sve pripremiti, ali je aktivan jako i pomaže kroz svoje iskustvo i znanje i zaista je osvježenje u ovoj zajednici.

VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severinina sina vraća ocu

 

Komentara 9

Avatar lola lola
lola lola
03:24 26.01.2024.

Onaj divan osjecaj kad se vratis u stado I blejis...

NE
nemanatrag
06:14 26.01.2024.

Molitva, svećenik, plač.... odmah za poželiti.

MI
miliša
06:56 26.01.2024.

Bravo Skoko samo hrabro s Kristom u život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije