Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Poruka" kralja popa

Duh Michaela Jacksona: Moja smrt bila je slučajnost

Michael Jackson
Reuters
15.06.2013.
u 14:41

Brenda Richie, bivša supruga Lionela Richiea, razgovarala je putem medija s pop pjevačem ili je sama kontaktirala Jacksonov duh

U suđenje u kojem obitelj Michaela Jacksona tuži tvrtku AEG Live za nemar koji je pridonio Jacksonovoj smrti, dogodio se neočekivani obrat. Randy Phillips, predsjednik Uprave AEG Livea, svjedočio je o razgovorima koje je imao s duhom Jacksona.

Phillips je rekao da je njegova prijateljica Brenda Richie - bivša supruga Lionela Richiea - razgovarala s medijem ili je sama kontaktirala Jacksonov duh.

Jacksonov duh navodno je rekao da se "slučajno ubio" i razrješio dr. Conrada Murraya bilo kakve odgovornosti, prenosi New York Post.

Phillips je rekao porotnicima suda u Los Angelesu:

- Brenda me pozvala da mi kaže da je komunicirala s Michaelom, bilo putem medija ili izravno. Rekla je da joj je Michael rekao da dr. Murray nije kriv, da se slučajno ubio sam - ispričao je.

Sutkinja Yvette Palazuelos dozvolila je da Phillipsovo bizarno objašnjenje ostane, iako su se mnogi u sudnici počeli smijati kada su čuli njegov iskaz.

>>Pogledajte jezivu bolesničku sobu Michaela Jacksona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije