Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pola sunca'

Duet Matije Cveka i Marije Šerifović pregledan skoro 700.000 puta, Cvek: 'Nadam se da sam ispunio očekivanja'

Foto: Miomir Milić
1/15
07.10.2023.
u 18:01

Matija Cvek i Marija Šerifović jučer su publici predstavili i spot za ovaj duet, a video je u nešto od 24 sata  pokazao velik interes publike. Pjesma je na YouTubeu do sada pregledana više od 683.000 puta.

Glazbenica Marija Šerifović u petak je publici predstavila svoj novi album imena 'Dolazi ljubav', a na njemu se našao i duet s Matijom Cvekom naslova 'Pola sunca'. Marija i Matija u petak su publici predstavili i spot za ovaj duet, a video je u nešto manje od 24 sata pregledan oko 700.000 puta na YouTubeu.

Osim velike klikanosti, ovaj glazbeni dvojac dobio je i puno pohvala publike na ovoj platformi. "Kakvi glasovi, kakva pjesma, kakav duet - SAVRŠENI STE!", "Iako već poznata fraza ali fakat duet koji nismo znali da nam treba. Dvije emocije veličine univerzuma se spojile i stvorile remek djelo", pisali su obožavatelji pjesme.

Ovaj uspjeh pjesme prokomentirao je za Večernji list i Matija Cvek.

- Drago mi je da je pjesma prepoznata i da su ljudi sretni s našom suradnjom. Ponosan sam što je Marija izabrala baš mene i nadam se da sam ispunio očekivanja - kazao nam je Matija.

Nakon objave pjesme, ovaj duet opisali su i Cvek i Šerifović.

- Nekom dušo duša uzalud. Suradnja s jednom od najboljih vokalistica u regiji, a Marija Šerifović to sigurno jest, apsolutni je vrhunac moje male dosadašnje karijere. Hvala Mare na povjerenju i pruženoj prilici, želim ti najslušaniji album i krdo hitova - poručio je Matija na Instagramu nakon objave pjesme.

Marija se svojim vjernim obožavateljima također obratila objavom na Instagramu u kojoj je zahvalila svima koji su sudjelovali u radu na ovom albumu.

- Lutke moje, Vi moji koji ste uvijek tu, Vi moji najvjerniji! Hvala što ste me čekali skoro 10 godina! Sve što znam, želim, svaki komad moje duše slio se u ove pjesme. Dajem ga sad vama na slušanje, i uživanje. Naše novo putovanje danas počinje! Vi, moji, koji ste sa mnom ovo stvorili - hvala je premalo! Dušan Alagić uletio si u moje kreativno ludilo i vidi što smo napravili, a tek smo počeli! Hvala svim autorima koji čine ovaj album, vi ste puzzla bez koje ova slika ne bi postojala! 

Miloš Sarović znam koliko si se dao... Hvala što si vidio svaki moj atom i što si uspio ga pretočiti u perfektnu sliku. Sad malkice odmori, pa znaš već što nas sve čeka. Također beskonačno hvala čitavoj ekipi koja je radila na spotovima. E sad vi…. Vi moji iz srca, vi što imate razumijevanja za najbolju i najgoru Mariju, vi na koje se oslonim kada se umorim... HVALA VAM! Dokle god mi vi čuvate leđa, ničega se ne bojim! I znajte da pod mojim krilima uvijek ima mjesta za vas. Verice, majko, raduj se i budi ponosna - napisala je na Instagramu.

VEZANI ČLANCI

 

Komentara 3

LU
Lukeruk
18:20 07.10.2023.

Koji jad bratstva i jedinstva, fuj

Avatar rubinet
rubinet
17:42 08.10.2023.

Žuti karton zbog: "Dvoje pjevača. Jedan feminizirani pjevač i jedna maskulinizirana pjevačica." Ta izgleda poput muškarca...To je moj vrijednosni sud...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije