Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elektronska scena

Dubrovnik u znaku Revelin festivala

Revelin festival
Foto: PR FOTO
1/4
13.07.2015.
u 11:18

U dubrovački klub stižu Roger Sanchez, Julian Jordan i Redondo

Slobodno se može reći da je Culture club Revelin i ovog ljeta središnje mjesto zabave u Dubrovniku, pa i mnogo šire. Od otvorenja sezone, 30. Svibnja, klubom su prošle tisuće ljudi, tematske večeri, rezidencije Toolroom recordsa, La Fiesta I Goa show, gostovanja poznatih DJa i ostali programi, svaku noć pune klub koji je nedavno ušao na listu sto najboljih klubova na svijetu, prema izboru britanskog magazine Top DJ Mag. Međutim, uzbuđenje kao da tek stiže, prije svega s “Revelin festivalom”, koji od 16. do 18. srpnja, dovodi legendu house scene, Rogera Sancheza, mladog, ali već vrlo poznatog Juliana Jordana i duo Redondo, koji će predstaviti  future house zvuk.

“Revelin klub je prekrasan. Unutrašnjost me podsjeća na klub “Cross” u Velikoj Britaniji. I tamo je sve u srednjevjekovnom stilu, strašno mi se sviđa. Posebno me se u Revelinu dojmio taj spoj novog i starog. Nevjerojatno je kako je moderna oprema uklopljena u klasičan srednjevjekovni kontekst. Želim pozdraviti sve u Hrvatskoj, posebno vas koji ćete 16. srpnja doći u Culture club Revelin, vidimo se na plesnom podiju”, poručio je jedan od najpoznatijih DJa današnjice, uoči slijetanja u Dubrovnik.

Uz ranije spomenute ''headlinere'' na Festivalu će nastupiti Damir Ludvig i nove snage elektronske scene: dBA, Audiometric, DJ Johnny I, Speed, DANCElectricPHILIPE & PhiberOptic.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije