Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivila je sebe

Dramatična ispovijest glumice: Kao dijete sam seksualno zlostavljana, a posao sam izgubila jer sam odbila spavati sa šefom

Jane Fonda
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
03.03.2017.
u 15:43

Jane Fonda kaže kako je krivila sebe zbog toga što joj se dogodilo i svjesna je da i većina žena misli da su na pogrešan način rekle ne i da su zato silovane

Oskarovka Jane Fonda otkrila je šokantne informacije o svom djetinjstvu. Naime, glumica je bila silovana i seksualno zlostavljana kao dijete. 

U razgovoru koji je s kolegicom Brie Larson vodila za magazin The Edit rekla je i da je jednom izgubila posao jer je odbila spavati sa šefom.

- Bila sam silovana i zlostavljana dobila sam otkaz jer sam odbila šefa i nisam pristala na seks i dugo vremena sam mislila da sam ja kriva  za to - rekla je i dodala kako shvaća da je ženama teško prijaviti silovanje i svjesna je da često misle kako su same krive za takvu situaciju.

- One misle da su ne rekle na pogrešan način i da im se zbog toga to i dogodilo - kaže 79-godišnja glumica.

Angažirana je u borbi za prava žena i žena koje su bile silovane. 

- Sretna sam što je ženski pokret uspio u tome da se žene više ne osjećaju krivima zato što su silovane ili seksualno zlostavljanje - rekla je. 

>>Legendarni model ide u mirovinu nakon 50. rođendana

>>Šokantno otkriće o vježbanju i starenju mišića

Komentara 3

GI
Gigimon
17:36 03.03.2017.

svi se sjete 50 godina kasnije da su zlostavljani

MA
..Marsijanac
15:50 03.03.2017.

Za silovanje , a posebno djece, morale bi biti jako stroge kazne; ali isto tako za zene koje lazno optuze muskarca.

CE
centirion
04:53 04.03.2017.

Važno je biti u fokusu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije