Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvetila se sebi

Dragana iz 'Ljubav je na selu': Dosta mi je u životu bilo služenje drugima, ugađanje, od posla do obitelji

Dragana Krupljanić
Foto: RTL
1/7
14.08.2023.
u 14:45

Nema više vremena za prazne priče. Druženja reda radi. Proslave gdje ne mogu da budem svoja. Napokon živim na svoj način, napisala je natjecateljica popularnog showa i dala do znanja kako je i solo sretna i ispunjena

Dragana Krupljanić iz Zagreba bila je jedna je natjecateljica prošle sezone RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' u kojoj je pokušala osvojiti simpatije farmera Hrvoja Špoljarca. Na početku su pronašli puno toga zajedničkog i izgledalo je kao da su se među njima pojavile iskrice, ali na kraju su shvatili da nemaju zajedničku budućnost. 

- Kod Hrvoja me privukao izgled, čini se šarmantan, povučen je, razuman i odlučan. Volim direktno, kod mene nema igrica, a za mene je ljubav poštovanje, razumijevanje, a onda sve ostalo. Mislim da je Hrvoje spreman to dati - rekla je Dragana na početku showa, ali nažalost na kraju s Hrvojem nije ispalo onako kako je zamišljala na početku. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima, a nedavno je Dragana na društvenim mrežama objavila kako uživa u svom solo statusu i kako joj ne treba muškarac da bi bila sretna i ispunjena.

VEZANI ČLANCI

- Sama, imam troje djece, već velika i prihvatila sam život da mogu sve sama. Da mi sreća ne zavisi od toga hoću li nekoga sresti, i da moram ponovo u brak. Otvorena sam ja dovoljno ali i zrela. Da se ne zaletavam kao klinka. Sama, u godinama kada sam za druge sve, samo ne djevojka. Ali ja se tako osjećam.Tako živim, sanjam. Dosta mi je u životu bilo služenje drugima, ugađanje, od posla do obitelji! Sve smireno, da ne budem pogrešno shvaćena. Sada sam ušla u godine kada se više puno ni ne dokazujem. Kome sam dobra, dobra sam. Kome nisam, što sad? Idem dalje. Ima svoj svijet za koji sam se izborila. Gdje puštam samo odabrane, najčešće nikoga - prenosi RTL Draganin status u kojem je još dodala:

- Nema više vremena za prazne priče. Druženja reda radi. Proslave gdje ne mogu da budem svoja. Napokon živim na svoj način. Dovoljno zrela da više ne moram kako drugi hoće. Našla sam način da objasnim sebi da živjeti sama ne znači biti promašen. I da mi život još mnogo toga može ponuditi. U mnogo čemu. Dragana je taksistica koja svoje slobodno vrijeme posvećuje trojici sinova, a malo vremena koje uhvati samo za sebe provodi vježbajući u teretani. 

VIDEO Bono Vox na Sarajevo film festivalu: Naše uloge u filmu su male u usporedbi s herojima ovog grada

Komentara 1

MA
Mamumija
15:12 15.08.2023.

Sretna je solo,vidit ćemo oće se opet prijavit u emisiju za nenormalne. Izgled je suvišno i komentirat,valjda je porazbijala sva ogledala u kući...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije